Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Argentina – Islanda Cupa Mondială 16.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Argentina – Islanda Cupa Mondială 16.06.2018. Naționala Argentinei ia startul la Cupa Mondială împotriva uneia dintre marile surprize ale preliminariilor, Islanda. Meciul se va disputa pe Otkrytiye Arena, din Moscova, de la ora 16:00.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron

Argentina – Islanda Peste 2,5 @ 1.85


Vicecampioana mondială în exercițiu, Argentina este considerată una dintre marile favorite la turneul final din Rusia. Pariorii îi dau a cincea șansă, după Brazilia, Germania, Spania și Franța, cota fiind de 9.50. De cealaltă parte, Islanda este văzută ca un outsider, cota nordicilor la câștigarea trofeului fiind de 300. Naționala Argentinei are multe argumente pentru a-și trece în palmares un nou titlu mondial, al treilea din istorie. Dincolo de valoarea evidentă a întregului lot, faptul Lionel Messi s-ar putea afla la o ultimă reprezentație la un turneu final cântărește cel mai mult.

Ponturi pariuri Argentina – Islanda Cupa Mondială 16.06.2018

Să revenim însă un pic asupra rezultatelor recente ale Argentinei. Forma dezastruoasă din preliminarii era să o lase acasă. Și-a câștigat locul la Cupa Mondială în ultima etapă și, grație celorlalte rezultate, a ajuns să termine pe locul 3 preliminariile sud-americane. Evoluțiile modeste au continuat și în meciurile amicale disputate de la finalul preliminariilor, concretizate în eșecul în fața Nigeriei, cu scorul de 2-4, ori în înfrângerea umilitoare în fața Spaniei, scor 1-6. Altfel, Argentina a reușit și trei victorii, 1-0 cu Rusia, 2-0 cu Italia și 4-0 cu Haiti.

Ponturi pariuri Argentina – Islanda Cupa Mondială 16.06.2018

Prezentă pentru prima dată la un turneu final de Cupă Mondială, Islanda speră să repete isprava de la Europeanul din urmă cu doi ani. Nordicii au fost atunci marea surpriză a tureului, reușind să ajungă până în sferturile de finală. Evoluțiile foarte bune au continuat în preliminarii, iar Islanda a încheiat pe primul loc o grupă din care au mai făcut parte Croația, Ucraina, Turcia, ori Finlanda. De la finalul preliminariilor, rezultatele nu au mai fost deloc pe măsura așteptărilor. Șase meciuri, patru înfrângeri și două remize, acesta a fost palmaresul echipei. Și nici adversarii nu au fost unii de calibru: 1-2 cu Cehia, 1-1 cu Qatar, 0-3 cu Mexic, 1-3 cu Peru, 2-3 cu Norvegia și 2-2 cu Ghana.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii