Urmareste-ne

Archive

Uluitor! Acum poţi câştiga peste 10.000 de lei în doar două zile! Nu rata ocazia!

COTA 500 din weekend. Finalul de săptămână vine, ca de obicei, cu o sumedenie de partide, în toate campionatele. Din oferta extrem de bogată, noi am selectat 7 meciuri, care împreună au o cotă de peste 500 şi un câştig potenţial mai mare de 10.000 de lei, cu o miză mică, doar 20 de lei.

Fiorentina şi Aston Villa sunt favorite

COTA 500 din weekend. Fiorentina – Crotone, sâmbătă, ora 21:45, Italia. Gazdele au un sezon slab şi se găsesc pe locul 14, dar oricum o duc mai bine decât oaspeţii, care încheie clasamentul din Serie A. Crotone nu a câştigat niciodată în deplasare. De fapt, are doar două puncte din nouă meciuri afară. Iar Fiorentina joacă destul de bine acasă. Are cinci meciuri fără înfrângere şi nu a luat gol de două partide. „Fiorentina câştigă la zero” are cota 2,80.

COTA 500 din weekend. Aston Villa – Newcastle, sâmbătă, ora 22:00, Anglia. Este etapa 11 din Premier League… de fapt o restanţă din etapa 11, între Villa şi Newcastle. Gazdele au un singur punct în ultimele 3 runde, dar au pierdut cu granzii din Manchester (1-2 cu United şi 0-2 cu City) şi au remizat 1-1 cu Chelsea. Aşadar, trei partide foarte grele. Newcastle, în schimb, vine după 7 etape făra victorie, doar două remize, dar în acest interval a întâlnit şi adversari modeşti, precum Sheffield sau Fulham. De altfel „coţofenele” sunt singura echipă care a pierdut contra codaşei Sheffield. „1 pauză / 1 final” are cota 2,17.

COTA 500 din weekend. Monaco – Marseille, sâmbătă, 22:00, Franţa. În Ligue 1, este o etapă interesantă cu Monaco – Marseille, Rennes – Lille şi St. Etienne -Lyon, dar, pentru moment, ne interesează doar primul duel. Echipa din Principat e pe 4, cu 36 de puncte din 20 de meciuri. Două locuri mai jos, Marseille are 32 de puncte, dar din 19 jocuri. La capitolul formă, gazdele stau mult mai bine, cu 13 puncte în precedentele 5 etape, pe când oaspeţii au strâns doar 4 în acelaşi interval. Directele sunt spectaculoase, în ultimele 3 de partide de campionat de pe acest teren marcându-se de 19 ori: 4-3 şi 3-2 pentru Marseille şi 6-1 pentru Monaco. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 3,10.

COTA 500 din weekend. Alaves – Real Madrid, sâmbătă, ora 22:00, Spania. Istoria e de partea oaspeţilor, care s-au impus de 5 ori în ultimele 6 vizite pe acest teren. Totuşi, Realul nu trece prin cea mai bună perioadă. Tocmai a fost eliminată de o formaţie de liga a treia din Cupă, iar în ultimele două deplasări de La Liga a remizat cu Elche şi Osasuna, două formaţii aflate la retrogradare. Alaves nu e nici ea departe. Din contră, e prima deasupra liniei roşii. În tur, a provocat surpriza şi s-a impus pe terenul Realului, dar acum madrilenii îşi pot lua punctele înapoi. Însă e de aşteptat un meci închis. „Sub 2,5 goluri” are cota 2,20.

Schalke tremură cu Bayern, după 0-8 în tur

COTA 500 din weekend. Schalke – Bayern, duminică, ora 16:30, Germania. Trei informaţii simple despre acest meci: 1. Liderul Bayern are cel mai bun atac. 2. Codaşa Schalke are cea mai slabă apărare. 3. În tur, a fost 8-0 pentru bavarezi. Asta spune totul despre duelul dintre Schalke şi Bayern. „Peste 3,5 goluri Bayern” are cota 2,27.

COTA 500 din weekend. Lazio – Sassuolo, duminică, ora 19:00, Italia. Cele două sunt vecine de clasament, dar Lazio este mai în formă. Romanii au 3 victorii la rând, printre care ultima contra concitadinei şi rivalei AS. Sassuolo are doar două înfrângeri în deplasare, dar acestea au venit în precedentele două meciuri afară, la Juventus şi Atalanta, semn că are probleme cu echipele bune. E posibil ca oaspeţii să marcheze, dar nu credem că acest lucru îi va ajuta foarte mult. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,35.

COTA 500 din weekend. St. Etienne – Lyon, duminică, ora 22:00, Franţa. Împreună, cele două au 17 titluri de campioană. Gazdele sunt cea mai titrată echipă, la egalitate cu Marseille, câte 10. Totuşi, în acest sezon se clasează doar pe locul 16, după ce au câştigat o singură etapă din ultimele 17! Lyon, în schimb, e pe podium, la două puncte de Lille şi PSG, care conduc. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,30.

COTA 500 din weekend

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii