Urmareste-ne

Archive

Aşa se câştigă 10.000 de lei în doar două zile. Încearcă şi tu!

Biletul-bombă de COTĂ 500. Profităm de un week-end plin de meciuri în toate campionatele mari ale Europei şi încercăm să dăm lovitura cea mare. Mizăm 20 de lei pe 6 partide, cu pronosticuri curajoase, şi sperăm la un câştig fenomenal de 10.000 de lei.

4 din 5 directe au fost GG3+

Biletul-bombă de COTĂ 500. Nantes – Marseille, sâmbătă, ora 18:00. Deschidem balul cu un meci de Ligue 1, între Nantes, echipă de locul 18, şi Marseille, poziţia 6. Gazdele nu au mai câştigat pe teren propriu din octombrie. De partea cealaltă, Marseille nu e nici ea în cea mai bună formă afară, dar echipa este superioară adversarei. Patru din ultimele 5 directe s-au terminat GG3+, rezultat care se poate repeta şi acum. „X2 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,21.

Schalke, ultima şi cea mai slabă din Bundesliga

Biletul-bombă de COTĂ 500. Schalke – Dortmund, sâmbătă, ora 19:30. Gazdele sunt pe ultimul loc în Bundesliga, cu doar 9 puncte şi o singură victorie în 21 de etape. Oaspeţii sunt pe 6 şi au nevoie de puncte pentru a reveni în top 4, pe locuri de Liga Campionilor. De altfel, Dortmund a trecut de Sevilla în prima manşă a optimilor cu 3-2, cu un Haaland în formă. Dacă i-a dat 3 Sevillei, n-ar trebui să aibă mari probleme în a face acelaşi lucru cu cea mai slabă echipă din campionat. „2 pauză / 2 final şi peste 2,5 goluri” are cota 2,16.

Alkmaar e favorită, dar gazdele sunt în formă

Biletul-bombă de COTĂ 500. Venlo – AZ Alkmaar, sâmbătă, ora 21:00. Este un duel între două formaţii cu aspiraţii diferite. Gazdele, locul 14 din 18, speră la salvarea de la retrogradare, în timp ce adversara trage la cupele europene. AZ e pe 3, în spatele lui Ajax şi PSV. Mai mult, oaspeţii sunt una dintre cele mai bune în deplasare, singura fără înfrângere departe de casă. Dar, în ultima perioadă Venlo a scos rezultate bune, victorii cu Vitesse şi Willem, plus o remiză cu Heerenveen. Nu e exclus să reuşească să marcheze în poarta lui AZ. „2 şi ambele marchează” are cota 2,51.

Duel de şase puncte la retrogradare

Biletul-bombă de COTĂ 500. Fulham – Sheffield United, sâmbătă, ora 22:00. Într-o confruntare de care pe care la retrogradare, Fulham şi Sheffield vor face tot ce le stă în putinţă pentru a lua cele 3 puncte. Ambele au câte 3 victorii în cele 24 de etape de până acum, dar Fulham are un avantaj de 8 puncte, graţie celor 10 remize, faţă de 2 ale oaspeţilor. Totuşi, Sheffield a obţinut două succese în ultimel 5 etape, semn că e în creştere. Are şanse să plece cu un punct de la Londra. „X solist” are cota 3,25.

Newcastle n-a marcat în 7 din 8 deplasări

Biletul-bombă de COTĂ 500. Manchester United – Newcastle, duminică, ora 21:00. United s-a distrat cu Real Sociedad în Europa League, 4-0 la Torino, pentru că englezii au interzis în Spania. Pe locul 2 în campionat, gazdele au forţa de a se impune şi cu Newcastle, locul 17. „Coţofenele“ au o singură victorie, 2-0 la Everton, în ultimele opt deplasări. Mai mult, în celelalte şapte, nu au reuşit să înscrie. „Manchester câştigă ambele reprize fără să primească gol” are cota 3,33.

Roma, cea mai mare medie de goluri din Serie A

Biletul-bombă de COTĂ 500. Benevento – AS Roma, duminică, ora 21:45. Nou-promovata Benevento are parte de un meci extrem de greu cu AS Roma, echipa de pe poziţia a treia din Serie A. Romanii sunt formaţia cu cea mai mare medie de goluri pe meci din campionat, 3,7, peste Inter sau Atalanta, şi pornesc având prima şansă la Benevento. „2 pauză / 2 final şi peste 2,5 goluri” are cota 2,66.

Biletul-bombă de COTĂ 500

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare