Urmareste-ne

Archive

Aşa se fac banii. Nu rata şansa de a câştiga 10.000 de lei în două zile

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Finalul de săptămână aduce meciuri în toate campionatele. Facem un tur de forţă prin vestul Europei, cu şase partide din cele mai puternice şase competiţii interne de pe continent şi dăm lovitura. Ne aşteaptă, sperăm noi, un profit de peste 10.000 de lei la capătul celor două zile de meciuri.

Dortmund vrea în top 4

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Dortmund – Hertha, sâmbătă, 19:30. Gazdele fac eforturi să revină în top 4, pentru a merge în Liga Campionilor. Momentan, sunt pe 6 după ce, în runda precedentă, au irosit un avans de două goluri pe terenul lui Bayern. S-a terminat 4-2 pentru bavarezi în derby-ul Germaniei, iar Dortmund nu a profitat de paşii greşiti făcuţi de Wolfsburg şi Frankfurt. Hertha e deasupra locului de baraj, pe 15, şi în 2021 nu a câştigat afară. Ne aşteptăm la un meci cu multe goluri, la fel cum au fost ultimele 5 ale lui Dortmund pe teren propriu (19 goluri în 5 jocuri). „1 şi peste 3,5 goluri” are cota 3,10.

Directele recente au avut câte 4 goluri

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Genoa – Udinese, sâmbătă, 21:45. Ambele formaţii se află la mijlocul clasamentului, într-o zonă sigură. Udinese, locul 11, 32 de puncte, are un avans de două poziţii şi 5 puncte. Genoa nu a mai câştigat de 5 runde, dar pe teren propriu 7 jocuri fără eşec. De partea cealaltă, Udinese n-a pierdut de 4 runde, dar e fără succes în deplasare în precedentele 3 jocuri. Directele recente au fost spectaculoase. Trei din ultimele 5 au fost GG4+, la fel şi ultimele două de la Genoa. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,82.

City, numai victorii în deplasările din 2021

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Fulham – Manchester City, sâmbătă, 22:00. Este un duel cât se poate de dezechilibrat între o formaţie care luptă pentru evitarea retrogradării şi, probabil, campioana Angliei. City merge perfect în deplasare în 2021, cu victorii pe linie. De altfel, a pierdut un singur meci afară în tot sezonul şi în toate competiţiile, 0-2 la Tottenham în noiembrie. Fulham, în schimb, are o singură victorie acasă în ultimele 11 jocuri şi aceea cu Sheffield, „lanterna roşie”. Guardiola are toţi jucătorii ofensivi la dispoziţie şi asta se vede. City are cel mai bun atac din Premier League. „City handicap -2” are cota 3,50.

Getafe, multe eşecuri în ultimul timp

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Getafe – Atletico Madrid, sâmbătă, 22:00. După o perioadă grea cu un singur punct din două meciuri cu Levante şi o înfrângere cu Chelsea în Liga Campionilor, Atletico şi-a revenit. Le-a bătut pe Villarreal şi Bilbao şi a ratat printre degete un succes cu Real. Getafe ar trebui să fie un adversar facil. Gazdele sunt cu moralul jos după ce au adunat 6 înfrângeri în ultimele 8 meciuri şi doar un succes. Mai mult, în faţa lui Atletico nu a luat niciun punct din 2013. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,22.

Feyenoord, slabă în deplasare

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. PSV – Feyenoord, duminică, 15:30. Este derby-ul etapei 26 din campionatul olandez. Gazdele sunt pe 2, la 6 puncte în spatele lui Ajax, în timp ce oaspeţii au un sezon slab şi se află doar pe 5. PSV e foarte bună acasă, doar Alkmaar, Granada şi Ajax plecând neînvinse de la Eindhoven. Iar Feyenoord nu este într-o formă care să-i permită să spere la ceva. Are 4 înfrângeri şi două egaluri în precedentele 6 jocuri afară. „1 şi sub 4,5 goluri” arecota 2,42.

Lille, 3 puncte pentru primul loc

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Monaco – Lille, duminică, 18:05. Este cel mai important meci din etapa 29 a Ligue 1. E partida dintre locul 4 şi liderul campionatului. Monaco încearcă să prindă trio-ul fruntaş şi un loc de Liga Campionilor, iar Lille vrea să se menţină pe primul loc, în faţa lui PSG şi Lyon. Oaspeţii au doar două înfrângeri în acest campionat şi sunt cei mai buni în deplasare. În tur, în decembrie, au câştigat cu 2-1 în faţa lui Monaco. „2 solist” are cota 3,10.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii