Urmareste-ne

Archive

Asta e şansa ta să câştigi 25.000 de lei. Află cum!

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar au început în această săptămână. Noi vă propunem un bilet cu 8 meciuri, toate în weekend, pentru un câştig potenţial fenomenal de peste 25.000 de lei.

Sâmbătă mizăm pe goluri

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Cehia – Belgia, sâmbătă, ora 21:45, grupa E. Ambele formaţii au pornit cu dreptul campania de calificare. Belgia a câştigat 3-1 cu Ţara Galilor, iar cehii s-au impus cu 6-2 în Estonia. Sunt două echipe ofensive, cu un plus de valoare pentru De Bruyne şi compania, şi principalele favorite la locurile fruntaşe. Belgia este, totuşi, prima în clasamentul FIFA şi porneşte favorită, chiar dacă evoluează în deplasare. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,18.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Serbia – Portugalia, sâmbătă, ora 21:45, grupa A. După cum era de aşteptat, după prima etapă, cele două s-au instalat la conducerea grupei. Serbia a trecut cu 3-2 de Irlanda, după ce a fost condusă cu 1-0. De partea cealaltă, Portugalia a dezamăgit cu doar 1-0 împotriva lui Azerbaidjan, o naţională mai mult decât modestă. Lusitanii au fost gazde într-un meci jucat la Torino. În preliminariile pentru Euro 2020. Portugalia a câştigat cu 4-2 în Serbia. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,12.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Slovacia – Malta, sâmbătă, ora 21:45, grupa H. Oaspeţii sunt principalii candidaţi la ultimul loc din grupă. Maltezii deja au cedat 1-3 acasă cu Rusia şi se întrevede o nouă campanie plină de înfrângeri, precum cea pentru Euro, când au terminat sub Insulele Feroe, în grupa României. De partea cealaltă, Slovacia va juca la Euro, după ce s-a calificat prin baraj. „Peste 2,5 goluri Slovacia” are cota 1,85.

Cinci partide, duminică

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Kazahstan – Franţa, duminică, ora 16:00, grupa D. Franţa a început campania cu un semieşec pe teren propriu, în faţa rivalei la primul loc Ucraina. A fost 1-1 şi echilibrul se menţine, pentru că Bosnia şi Finlanda au remizat şi ele. Kazahstan, outsidera grupei a stat în prima rundă şi are un debut imposibil cu favorita. Are cinci înfrângeri acasă în ultimele 7 meciuri, singura victorie fiind cu San Marino. „2 şi peste 3,5 goluri” are cota 2,32.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Ucraina – Finlanda, duminică, ora 21:45, grupa D. După cum spuneam, nimeni nu a câştigat grupa D în runda întâi, ceea ce înseamnă că toată lumea are în continuare şanse la primul loc, cel puţin în teorie. Ucraina a scos un punct important în Franţa şi ar trebui să se impună acasă cu Finlanda. Nordicii au remizat 2-2 cu Bosnia, ambele goluri fiind semnate de Pukki. „Peste 1,5 goluri Ucraina” are cota 1,95.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Israel – Scoţia, duminică, ora 21:45, grupa F. Cele două formaţii s-au întâlnit de 5 ori în cele două ediţii Liga Naţiunilor de până acum, atât în grupe, cât şi în barajul de calificare la Euro. Israel a câştigat la limită ambele jocuri de pe teren propriu. În grupe, în deplasare, a scos un singur egal şi a pierdut o dată, iar în semifinalele barajului pentru Euro a pierdut la lovituri de departajare. „1X şi peste 1,5 goluri” are cota 2,18.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. România – Germania, duminică, ora 21:45, grupa J. După prima etapă, cele două combatante au câte 3 puncte, la fel ca Armenia. Meciul direct este unul extrem de important, în special pentru România, care speră la locul secund. Nemţii sunt favoriţi la prima poziţie şi, cel mai probabil, se vor impune şi pe Arena Naţională. Defensiva lui Rădoi şi-a arătat limitele cu Macedonia de Nord, când a încasat două goluri într-un minut, dar ofensiva a avut momente bune. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,32.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend. Macedonia de Nord – Liechtenstein, duminică, ora 21:45, grupa J. Gazdele au pierdut greu, 2-3 în România. Ca număr de ocazii au dominat meciul, dar lipsa de concentrare în faţa porţii i-a costat. Liechtenstein a pierdut cu 0-1 acasă cu Armenia şi, momentan, e ultima în clasamentul grupei. Macedonenii, calificaţi la Euro, speră şi la o prezenţă la Mondial, dar pentru asta au nevoie de 3 puncte. Sunt favoriţi, dar Liechtenstein nu mai este echipa care să ia atât de multe goluri. „Sub 2,5 goluri” are cota 2,57.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din weekend

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii