Urmareste-ne

Archive

Predictii fotbal Aston Villa – Preston Championship 20.02.2018

Sursa foto: Aston Villa Twitter

Predictii fotbal Aston Villa – Preston Championship 20.02.2018. Două dintre cele mai vechi rivale din campionatul Angliei, Aston Villa și Preston, se vor înfrunta marți pe stadionul Villa Park din Birmingham.



Predictii fotbal Aston Villa – Preston Championship 20.02.2018

După 7 victorii consecutive, avantul celor de la Aston Villa a fost înterupt de cei de la Fulham în meciul disputat sâmbătă și pierdut cu 2-0 in fata gazdelor. În urma înfrângerii, echipa lui Steve Bruce a trecut pe locul 3, pierzând unul din primele 2 locuri ce promovează în Premier League. Surpriza meciului pierdut pe terenul celor de la Fullham a fost absența jucătorului Jack Grealish, încă nerefăcut după o accidentare grea. Rămâne de văzut dacă acesta va putea juca în meciul de acasă împotriva celor de la Preston.


Aston Villa – Preston X2 @ 1.76

Activează pariul gratuit de 300 RON de la eFortuna, cea mai serioasă agenție online licențiată în România


Predictii fotbal Aston Villa – Preston Championship 20.02.2018

Preston, locul 7 în clasament, nu a avut un sezon formidabil însă s-a menținut cu câteva egaluri și 2 victorii importante, una dintre acestea fiind deplasarea de la Nottingham din 30 ianuarie, unde s-au impus cu 3 goluri. Trei goluri s-au marcat și în meciul din 3 februarie când au primit vizita celor de la Hull City.

Ne așteptăm marți la un meci interesant unde este greu de prezis favorita. Dintre cele 3 meciuri directe disputate până acum între cele două formații, unul s-a terminat la egalitate iar in celelalte două, ambele echipe și-au adjudecat câte o victorie. Un pariu pe 1 sau 2 solist este riscant. Cu șanse de reușită mai mari, putem miza că ambele echipe marchează. Mizând pe lipsa multor jucători ce sunt accidentați un pariu mai sigur ar putea fi X2.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate