Urmareste-ne

Archive

Astra – Pandurii, în atenția caselor de pariuri. Ce decizie au luat bookmakerii

Sursă foto: fluierul.ro

Meciul dintre Astra și Pandurii încheie miniturul din play-off, rezultatul acestui meci urmând a stabili numele primei clasate. Un punct le este suficient gazdelor pentru a reveni pe primul loc, însă, cu siguranță, Șumudică și compania nu vor să facă niciun pas greșit acasă. 

# Pandurii este singura echipă care a câștigat la Giurgiu în ultimele opt luni. Trupa lui Edward Iordănescu se impunea cu 2-1 în luna septembrie a anului trecut, într-un meci decis de reușitele golgheterilor Hora și Alibec.

# Chiar dacă Steaua s-a apropiat periculos, giurgiuvenii nu dau semne că ar resimți presiunea, câștigând în weekend cu 4-1 împotriva lui Dinamo. În schimb, Pandurii a suferit prima înfrângere din play-off, 0-1 acasă cu Steaua, după un gol înscris pe final de Stanciu. 

# Varianta GG este des întâlnită în duelurile dintre Astra și Pandurii, șapte din precedentele opt partide încheindu-se cu acest pariu. Gorjenii sunt neînvinși în deplasare din luna decembrie. 

# Inițial, bookmakerii ofereau o cotă de 2.15 pentru victoria gazdelor, ajunsă între timp la 1.80. Cota oaspeților a crescut chiar și până la 4.75, deși în urmă cu două zile nu depășea 3.20. 

Fără titlu

Sursă foto: fluierul.ro

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate