Urmareste-ne

Pariuri Sportive

AstroloaGGa îți prezintă horoscopul pariorului din această săptămână

Sursă foto: click.ro

Deși pariurile fac parte din categoria jocurilor de noroc, pe orice site de ponturi găsești meciuri sigure, strategii profitabile și analize matematice. Pe betmag.ro n-ai să vezi așa ceva. Îți prezentăm în continuare horoscopul pariorului pentru săptămâna 14-20 decembrie exact așa cum ni l-a trimis astroloaGGa specializată în jocuri de noroc. Dacă-l iei în serios, ar trebui să-ți pui multe semne de întrebare…

BERBEC
Oriunde ai merge săptămâna asta norocul îți va pune piedică să-ți atragă atenția pentru că știe că tu nu crezi în el. Este momentul să îți faci un bilet și să îl bagi. Ai de unde alege, vor fi multe evenimente sportive pe plan mondial.

TAUR
Oricât ai ascunde tot se va afla că îți înșeli iubita. Săptămâna asta sigur ramai fără ea. Dacă vrei să-ți păstrezi măcar amanta trebuie să faci rost de bani. Dragostea fără bani nu există, o știi! Te afli în perioada prielnică de scos bani din pariuri. Fă-o!

GEMENI
Dacă săptămâna trecută ai obținut o mare satisfacție materială din pariuri, săptămâna asta îți recomand să nu pariezi mult căci astrele spun că o să pierzi și rămâi fără bani de ieșit în oraș, iar pe salariu nu te poți baza pentru că nici nu știi cât este; de cinci ani cardul este la she devil. 😈

RAC
Demnitatea este momentul dinainte să-ți pice din buzunar biletul de metrou. Cu metroul sau cu Jeepul du-te la meci! „Cupa Italiei” este sintagma ta norocoasă. Mă rog, s-ar putea ca metroul să nu te ducă până acolo, poate până la barul cu televizor din Dristor.

LEU
Iubita ta insistă să îi faci cadou de Crăciun un animal de companie. Ți-a sugerat să-i iei veveriță, dar tu crezi că veverița este cel mai prost animal (pare dislexică în pofida imaginii de „bibliotecar al Academiei” pentru că în loc de „Ghandi” citește „ghindă”). Eu îți recomand să îi iei un unicorn, deși știu că o să iei o potaie de cățel. În acest haos cu animale, fă-ți timp și de un meci, un bilet, ceva, te va relaxa, asa-ți prevede horoscopul pariorului.

FECIOARĂ
Urmează să te căsătorești și speri că mai ai o șansă să fugi din postura de ginere doar pentru că l-ai văzut pe James Bond alergând pe clădiri încălțat în pantofi. Îți spun eu: n-ai nicio șansă! Dar câteva minute zilnic scapi tu de ea ca să-ți faci biletul. Până una, alta, săptămâna asta ai multe campionate grăsuțe. Pariază!

BALANȚĂ
Toată lumea like și share, numai Hrușcă like și ler. Mai lăsați pariurile, balanțelor! Este vremea colindelor lui Ștefan Hrușcă. Știu că vă întrebați dacă el bagă la pariuri. Ei bine, nu!

SCORPION
Urăști atât de mult ca tu să faci sport încât nu urci nici pe scara ierarhică, dar nu-i bai! Sport fac alții și o fac chiar bine, iar tu știi asta pentru că ești pasionat de fotbal. Folosește-te de spiritul fotbalistic pariind, te ajută și ponturile noastre.

SĂGETĂTOR
Perioada asta ești mai vulnerabil, imunitate scăzută, răceală. Oricum e interzis să iei vitamine Centrum în fața femeii pentru că pilulele sunt albastre și nu vrei să creadă AȘA ceva despre tine. Tratează-te pe silențios ca să fii fresh pentru meciurile de săptămâna asta. Derby-ul Sevillei îți va ieși conform așteptărilor.

CAPRICORN
O vezi pe prietena ta luând spirulină și te întrebi „DE CE?” pentru că atunci când vă certați nu pare că a uitat ceva vreodată. Las-o să ți le înșire pe toate, tu de bere, betmag.ro și pariuri nu te lași.

VĂRSĂTOR
Te întrebi cum e să fii caracatiță iarna când ai nevoie de atâtea perechi de mănuși? Înseamnă că ori ai pus prea mult zahăr în ciocolata caldă, ori trebuie să te lași de fumat. E musai să-ți revii în săptămâna asta plina de evenimente bune de pus pe biletul zilei. Nu sta departe de agenție!

PEȘTI
Soția ta dă cu două starturi de Pronto pe parchet pe la începutul săptămânii, iar tu nu treci proba de patinoar-viteză și ajungi pe la spital. De pe patul de spital fă-ți biletul la pariuri pentru că este momentul oportun. Nu e nevoie să mergi la agenție, pariază online!

Acesta a fost horoscopul pariorului pentru săptămâna 14-20 decembrie.

Agenții autorizate