Urmareste-ne

Archive

Atenție! Cote complet schimbate la Rennes – Marseille

Sursă foto: om.net

Partida care încheie runda cu numărul 16 din Ligue 1 a determinat toate casele de pariuri online să modifice complet cotele. Rennes, favorită la începutul săptămânii, este acum outsider, cota sa crescând enorm, cu 0,6 unități!

Astfel, dacă pariai 100 de lei pe victoria acestei echipe în urmă cu patru zile, ai fi avut un câștig de 250 de lei. Dacă pariezi astăzi, câștigul de pe bilet urcă până la 310 lei. În comparație, cota lui OM a scăzut de la 3.00 până la 2.45 și este așteptat să ajungă încă și mai jos până la ora de start a partidei.

Din punct de vedere sportiv, nimic nu anunță un meci ușor pentru Marseille. Rennes are trei meciuri la rând fără înfrângere în campionat, fiecare cu minimum două goluri înscrise. În plus, nu a pierdut cu acest adversar precedentele patru dueluri de acasă.

Trebuie menționat în același timp faptul că Marseille, deși nu prea a câștigat, a înscris de fiecare dată la Rennes în ultimul deceniu. Totodată, gazdele vin după șase partide la rând cu gol primit acasă, iar oaspeții după șapte deplasări cu gol marcat.

Luând în calcul aceste schimbări de cote, dar și statistica dinaintea meciului, cel puțin un gol înscris de Marseille pare o variantă bună de pus pe bilet.

RENNES – MARSEILLE
Cote inițiale: 2.50 – 3.00 – 3.00
Cote actuale: 3.10 – 3.10 – 2.45

Sursă foto: om.net

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate