Urmareste-ne

Archive

Atenție, scad cotele în Franța! Sezon de coșmar pentru Marseille

Sursă foto: om.net

După Bielsa, potopul! Cam așa s-ar traduce situația actuală de la Marseille, club al cărui obiectiv a devenit între timp menținerea în prima ligă. Seria prelungită de rezultate negative a trupei antrenate acum de spaniolul Michel îi determină pe pariori să mizeze cu încredere pe Lille, în meciul direct programat duminică, de la ora 18:00.

Pe locul 16 în campionat, cu doar nouă puncte strânse în zece etape, OM vine după un eșec și în Europa League, acolo unde joi a pierdut cu 2-3 la Braga. A fost cel de-al șaptelea meci la rând fără victorie pentru marseillezi.

Lille este o formație atipică, în cele zece meciuri ale sale marcându-se numai zece goluri, cinci de către această echipă, iar alte cinci de către adversarele sale. Inutil să vă mai spunem că toate jocurile celor de la Lille s-au încheiat cu varianta TG 0-2. Cota lui Marseille a crescut de la 2.63 la 3.10 după înfrângerea de la Braga, în timp ce Lille, cotată identic inițial, este creditată acum cu 2.45 să câștige.

LILLE – MARSEILLE
Cote inițiale: 2.63 – 3.30 – 2.63
Cote actuale: 2.45 – 3.10 – 3.10

„Cote în scădere” este o rubrică pe care utilizatorii o au la dispoziție zilnic pe betmag.ro, redactorii site-ului semnalând partidele ale căror cote au suferit modificări semnificative în timpul săptămânii. Atunci când cota unei echipe scade înseamnă că s-au efectuat  numeroase pariuri pe varianta în cauză.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: om.net

Agenții autorizate