Urmareste-ne

Archive

Atenție, toate casele de pariuri au scăzut cotele la acest meci!

Sursă foto: kreiszeitung.de

Meciul dintre Kaiserslautern și Arminia Bielefeld, contând pentru etapa a 13-a din Bundesliga 2, a determinat toate casele de pariuri online să modifice semnificativ cotele pe victoria oaspeților.

Astfel, în doar 24 de ore, cota celor de la Arminia a scăzut de la 4.75 la 4.00, în timp ce cota lui Kaiserslautern a urcat până la 1.90. Și cota la egal s-a modificat, ajungând de la 3.75 la 3.40.

Gazdele, pe locul 11 în clasament, vin după două eșecuri la zero în deplasare. Arminia se află trei poziții mai jos, având un bilanț inedit, cu o victorie, nouă remize și două înfrângeri.

Istoricul meciurilor directe nu îi avantajează deloc pe oaspeți, care nu au câștigat niciodată împotriva lui Kaiserslautern în ultimii 15 ani. În privința situației accidentaților, gazdele au doi jucători de bază indisponibili (Zimmer și Ring), iar oaspeții unul singur (Junglas).

Ținând cont că nu există argumente suficiente în favoarea unei victorii a oaspeților, cel mai indicat ar fi să eviți acest meci.

KAISERSLAUTERN – ARMINIA
Cote inițiale: 1.70 – 3.75 – 4.75
Cote actuale: 1.91 – 3.40 – 4.00

ECHIPELE PROBABILE

Kaiserslautern (4-2-2-2): M. Müller – M. Schulze, Vucur, Heubach, Löwe – Karl, D. Halfar – Piossek, Gaus – Klich, K. Przybylko
Absenți: Fomitschow, J. Zimmer, Osei Kwadwo, Ring, Jacob, Pich

Arminia (4-2-3-1): Hesl – Dick, Börner, Salger, Schuppan – Schütz, Behrendt – Hemlein, Ulm, Nöthe – Klos
Absenți: Burmeister, Brinkmann, Junglas, Kluge, van der Biezen

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: kreiszeitung.de

Agenții autorizate