Urmareste-ne

Archive

Atletico poate profita de rezultatul din El Clasico. Vezi biletul zilei! – PIERDUT

Sursa foto: www.wookmark.com

Biletul zilei de duminică este format din două partide de fotbal, una din România şi una din Spania. Ambele implică echipe pe care probabil le vom vedea în cupele europene în sezonul viitor.

Vicecampioana României va avea un final de an foarte complicat. Lupta pentru a prinde un loc în play-off este din ce în ce mai aprigă, iar o eventuală decizie de la TAS care ar da şase puncte înapoi CFR-ului ar scoate-o pe ASA din primele şase.

De partea cealaltă, Viitorul se poate considera deja revelaţia campionatului. Hagi a făcut o echipă care practică un fotbal spectaculos şi care s-a înscris deja ca o candidată chiar la titlu, deşi mult timp nimeni nu a vrut să o ia în calcul.

Meciul din tur a fost câştigat de elevii lui Hagi la limită, scor 1-0, pe teren propriu.

Al doilea meci de pe biletul zilei este Betis – Atletico Madrid. Oaspeţii pleacă cu un moral ridicat înaintea partidei dintr-un motiv simplu: au câștigat fără gol primit ultimele trei meciuri oficiale disputate contra trupei din Sevilla. Mai mult, în urma rezultatului din El Clasico, Atletico poate trece pe locul doi în clasament, fiind în acest moment la un punct în spatele lui Real.

BILETUL ZILEI – DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE
ASA – Viitorul Sub 2,5 goluri @ 1,55
Betis – Atletico Pauză sau final 2 @ 1,45
Cota finală: 2,24 la Superbet

Sursa foto: www.wookmark.com

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

Agenții autorizate