Urmareste-ne

Betano

Australian Open – Pariu Gratuit fără condiţii de rulaj, zilnic, timp de 7 zile, cu Betano

Pariu Gratuit fără condiţii de rulaj, zilnic, timp de 7 zile, cu Betano
Pariu Gratuit fără condiţii de rulaj, zilnic, timp de 7 zile, cu Betano

MINGEA ESTE ÎN TERENUL TĂU LA AUSTRALIAN OPEN – Pariu Gratuit fără condiţii de rulaj, zilnic, timp de 7 zile, cu Betano. Ediţia cu numărul 111 a Turneului de Grand Slam de la Antipozi, va debuta cu tabloul principal în noaptea de duminică spre luni, 16 ianuarie 2023.

Pe Betano, printre favoriţii competiţiei se numără Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Rafael Nadal la bărbaţi, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka sau Caroline Garcia în turneul feminin.

Deschide-ţi acum un cont în platforma Betano folosind codul promo AO2023 în pasul 3 din înregistrare şi vei primi câte un Pariu Gratuit fără condiţii de rulaj în valoare de 20 Lei, zilnic, timp de 7 zile, ca să intri în acţiunea meciurilor celui mai aşteptat eveniment sportiv al începutului de an!

5 sportive din România pe tabloul principal de la Melbourne. Care sunt şansele:

Fără Simona Halep, absentă pentru prima oară în 12 ani de pe tabloul principal de la Melbourne, România îşi arată totuşi consistenţa în sportul alb, aducând în luptă nu mai puţin de 5 sportive, 3 dintre acestea fiind în Top 100 WTA.

Irina Begu (23 WTA), semifinalistă în primul turneul WTA 500 al anului, la Adelaide, va da în primul tur peste chinezoaica Saisai Zheng (79 WTA). Begu pare în acest moment cea mai în formă dintre reprezentantele noastre.

  • Begu – S. Zheng

              1.15        5.60

Sorana Cîrstea (43 WTA) a avut o prestaţie bună la ediţia din anul trecut, ajungând până în optimile de finală. Sportiva noastră va disputa prima partidă de la Melbourne împotriva Yuliei Putintseva (51 WTA).

  • Cîrstea – Y. Putintseva

     1.72               2.10

Ana Bogdan (61 WTA) o va întâlni pe jucătoarea maghiară, Anna Bondar (79 WTA). Dintre toate sportivele noastre, Jaqueline Cristian (143 WTA) va avea, cel puţin pe hârtie cel mai dificil duel. Jessica Pegula (3 WTA) va ieşi în calea tinerei sportive românce. În fine, Patricia Ţig (790 WTA) o va întâlni pe Shuai Zheng (24 WTA), având şanse mici de calificare.

CUM POŢI CÂŞTIGA MAI DEVREME CU BETANO?

Profită de cele mai tari beneficii de pe Betano pe tot parcursul turneului! Pe lângă Live Stream pentru toate partidele, 2 oferte importante vin în sprijinul pasionaţilor de pariuri pe tenis:

  • Decisiv Din Primul Set – Dacă jucătorul de tenis pe care l-ai ales pentru a câştiga meciul câştigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câştigător chiar dacă adversarul reuşeşte să întoarcă soarta partidei şi să câştige meciul
  • Avans de 2 Seturi – Tenismenul pe care ai pariat are două seturi avans? Ai câştigat direct pariul tău! Dacă ai plasat un pariu pe victoria unui jucător de tenis, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câştigător, chiar dacă adversarul revine şi câştigă meciul!

În perioada 13 – 29 ianuarie pe Betano, mingea este în terenul tău la Australian Open 2023! Profită de mega-beneficiile pe care ţi le-am pregătit şi fii parte din spectacolul oferit de cei mai tari sportivi ai planetei! Jocul Începe Acum!

Agenții autorizate