Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Austria – Germania Amical 02.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Austria – Germania Amical 02.06.2018. Am analizat pentru astăzi meciul dintre cele două țări vecine. Austria și-a clădit toată ideea de fotbal pe modelul german, iar rezultatele au început să apară.Ponturi pariuri Austria – Germania Amical 02.06.2018

Austria vine după victoria împotriva Rusiei cu scorul de 1-0, un meci ce l-a condus de la un cap la celălalt, Rusia neavând nici măcar un șut pe poartă. Austria are parte de o perioadă foarte bună, în fotbal și de o generație de excepție. Dar se pare că aceste lucruri nu sunt suficiente, Austria a terminat grupa de calificare la Cupa Mondială pe locul patru, având 15 puncte și un golaveraj total de 14-12, după zece etape disputate.

Pariază gratuit pontul nostru: 2 & peste 2,5 goluri  @ 2,10


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Două rezultate au făcut ca Austria să nu prindă locul de baraj, egalul de acasă cu Georgia și egalul tot de pe teren propriu cu Țara Galilor, în ambele partide Austria a ratat foarte mult dominând copios acele meciuri. După această campanie ratată de calificare, Austria a disputat trei amicale: a câștigat cu scorul de 2-1 împotriva naționalei din Uruguay, cu 3-0 împotriva Sloveniei și 4-0 împotriva naționalei Luxemburgului. Austria are un joc foarte bun, își crează multe ocazii de gol în timpul unui meci, dar jucătorii din atac ratează cu seninătate acele faze. Despre Germania putem să vă spunem doar că este echipa perfectă.

Ponturi pariuri Austria – Germania Amical 02.06.2018

Nu a câștigat vreunul din ultimele patru amicale disputate, având trei rezultate de egalitate și o înfrângere, aceasta din urmă în fața Braziliei, dar când vorbim de jocurile serioase, jocurile pe puncte și de calificare, Germania schimbă mentalitatea. Au terminat pe primul loc grupa de calificare la mondial, cu zece victorii din zece posibile și au avut un golaveraj total de, atenție: 43-4. Austria este și ea o echipă în formă, au șase victorii consecutive și o generație foarte bună de fotbaliști, dar având în vedere că este ultimul test înaintea mondialului ne așteptăm să fie tratat ca atare de echipa Germaniei.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii