Urmareste-ne

Archive

Azi debutează Simona Halep la US Open. Aici ai toate informațiile necesare și o cotă excelentă

Ultimul Mare Șlem al anului debutează în această seară. De la ora 18:00 joacă și românca Simona Halep, care are parte de un meci destul de greu, cu italianca Camila Giorgi. Partida poate fi urmărită pe Eurosport.

Halep e a zecea favorită

Simona Halep nu mai este de mult în forma care a consacrat-o, așa că nici casele de pariuri nu îi dau prea multe șanse de câștig. Românca este cotată cu 26.00 pentru ridicarea trofeului, fiind a zecea favorită. Cea mai mică cotă o are Ashleigh Barty, 4.50.

Cea mai bună performanță în 2015

Simona Halep nu s-a descurcat niciodată prea bine la Marele Șlem american. Cea mai mare performanță a realizat-o în 2015, când a ajuns până în faza semifinalelor, urmată de un sfert de finală în 2016. În rest doar prezențe în primele două-trei tururi.

În 2019, la ultima participare, Simona Halep a fost eliminată în turul doi.

Halep și Giorgi s-au mai întâlnit o dată

Simona Halep și Camila Giorgi s-au mai întâlnit o singură dată, în 2015. Atunci, românca s-a impus în două seturi, la Miami.

Giorgi trece printr-o formă foarte bună, reușind să se impună în prima parte a lunii la Montreal. În schimb, Simona Halpe a jucat doar trei meciuri din mai și până acum.

Ne așteptăm să vedem un meci echilibrat, așa că pariem pe minimum trei seturi.

Giorgi – Halep 3 seturi @ 2.38

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate