Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Bani pe jos de la SuperGigi (12 mai 2023). Cotă 19 din 10 meciuri sigure

Bani pe jos de la SuperGigi (12 mai 2023). Cotă 19 din 10 meciuri sigure

Bani pe jos de la SuperGigi, varianta 12 mai 2023, sau cum să joci un bilet sigur de cotă 18,75. Expertul Superbet şi-a prezentat cele 10 alegeri „safe” în emisiunea Fanatik SuperLiga, moderată de Horia Ivanovici. 10 ponturi la cote mici, dar care cumulat aduc un profit mai mult decât frumos. Biletul poate fi replicat din SuperSocial, de pe profilul lui SuperGigi, sau folosind codul 894L-BAR9OH. Nu rataţi nici biletul etapei din SuperLiga sau superduelul dintre SuperGigi şi Horia Ivanovici

SuperGigi: „Să vă arăt biletul acela de Bani pe Jos”

„Acum, haideţi să vă arăt biletul acela de Bani pe Jos. Am făcut o cotă de aproape 20, mai exact 18,75. 10 meciuri. Începem cu Leeds – Newcastle. Zic eu că Newcastle câştigă minim o repriză. E cotă 1,30 pentru asta. Eu spun că merge şi 2 solist la 1,70.

Avem Hacken cu Degerfors. Hacken, o echipă care a pierdut data trecută, dar foarte bună cel puţin pe teren propriu. Cred că o să câştige lejer cu Degerfors ăstia acasă. Eu am luat minim două goluri marcate de Hacken.

Manchester United cu Wolverhampton. Pe United aproape a prins-o Liverpool şi e foarte strânsă treaba acolo. „Diavolii” au greşit destul de mult, au pierdut şi la Brighton. Nu mai au voie să greşească acasă. Manchester United o să câştige cu Wolverhampton, părerea mea, la pas. E 1,40 cotă.

Molde… Iarăşi văd victorie în Norvegia, pe teren propriu şi la handicap. Eu am jucat aici 1 solist, dar merge şi cu mai multe goluri.

Bodo/Glimt, din nou favorita din Norvegia la titlu, are cu Rosenborg pe teren propriu. Pare un derby, dar vedeţi, cota e 1,35. Forţele au balansat spre Bodo în ultimii ani şi cred că va câştiga acest meci.

Luna mai e Burning Hot cu 259 rotiri gratuite. Profită şi tu!

SuperGigi: „Ajax e obligată să câştige”

PSG – Ajaccio. PSG a tot făcut greşeli. Lens e în spatele ei la 6 puncte. Trebuie să închidă titlul acesta. Nu poate să meargă până în ultima etapă. Are cu Ajaccio acasă, un meci facil. Eu am luat handicap, adică va câştiga PSG la minimum două goluri diferenţă. E 1,38 cota, o cotă destul de bună.

Avem Groningen – Ajax, 2 solist. Ajax s-a cam îndepărtat inclusiv de locul de Champions League. Are mari probleme acolo, e PSV pe 2. Mai speră la el şi e obligată să câştige la Groningen, o echipă din subsolul clasamentului. Deci 2 solist la Groningen – Ajax! E o cotă mică, dar voi puteţi să o luaţi şi cu goluri.

SuperGigi (12 mai 2023): „Sunt bani pe jos de la mine pentru voi”

Iarăşi, victorii simple: Elfsborg (n.r. – acasă cu IFk Varnamo) şi Malmo (în deplasare cu Halmstads), în Suedia. Malmo, liderul campionatului, are punctaj maxim până acum. Cred că o să câştige şi la Halmstads, dar la meciul acesta se poate lua şi total goluri peste 2,5 sau chiar peste 3,5, pentru că pe teren propriu şi Halmstads marchează. E un meci deschis, eu am luat 2 solist, dar e şi de goluri.

Închidem duminică seară, cu Marseille – Angers. Zic eu minimum două goluri Marseille, care a pierdut etapa trecută la Lens, dacă nu mă înşel. E pe 3 acum, deşi a purtat trena lui PSG tot sezonul. Acum e în situaţia de a rata şi postul acesta onorific de vicecampioană. Trebuie să câştige cu Angers, care e ultima clasată şi deja retrogradată în liga a doa franceză. Eu am luat minimum două goluri marcate de Marseille, 1,28 cotă, dar cred că poate să marcheze mai mult în acest meci.

Deci, cota mea de 18,75. Am pus 100 de lei în ea, voi puneţi cât vreţi. Sunt bani pe jos de la mine pentru voi în weekendul acesta”, a spus SuperGigi în emisiunea Fanatik SuperLiga din 12 mai 2023, pe care o puteţi urmări dând un click pe acest link.

Bani pe jos de la SuperGigi (12 mai 2023)

Bani pe jos de la SuperGigi (12 mai 2023)

Pariază Bani pe jos de la SuperGigi (12 mai 2023) la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate