Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Bani pe jos de la SuperGigi (5 mai 2023). Cotă 10 din 5 meciuri

Bani pe jos de la SuperGigi (5 mai 2023). Cotă 10 din 5 meciuri

Invitat, încă o dată, în emisiunea Fanatik SuperLiga din 5 mai 2023, SuperGigi a venit cu ponturile de bani pe jos. 5 meciuri, cotă 10 şi un bilet cu şanse mari de reuşită. 

Bani pe jos de la SuperGigi (5 mai 2023)

SuperGigi îţi dă din nou un bilet de bani pe jos: „Avem «bani pe jos». Uite-l pe ecran! L-am luat cu minim două goluri marcate de Voluntari (cotă 1,50), să fie chiar bani pe jos.

Apoi am luat Dinamo – Unirea Dej: 1 solist (1,53). Farul cu Rapid: 1 solist. CFR Cluj – U Craiova: minim 4 cornere Craiova (cotă 1,45) şi FCSB – Sepsi: 1 solist… Acesta e biletul de bani pe jos, cotă 10. Nu poţi să faci o cotă 1000 şi să spui că e de bani pe jos. E o cotă de 10 din 5 pariuri şi vreau să fie biletul meu în duelul nostru. Acum te invit pe tine să spui tu (n.r. – Horia Ivanovici).”

Luna mai e Burning Hot cu 259 rotiri gratuite. Profită şi tu!

SuperLiga şi Liga 2 te ajută să faci bani

După cum se poate observa, toate cele 5 meciuri de pe biletul Bani pe jos al lui SuperGigi vin din România. Patru partide de SuperLiga, mai exact toate cele 3 din play-off, plus FC Voluntari – CS Mioveni, la care se adaugă Dinamo – Unirea Dej, din Liga 2.

Trei solişti pe gazde, Dinamo, Farul şi FCSB, un meci pe goluri, Voluntari – Mioveni, şi unul pe cornere, CFR Cluj – U Craiova, sunt alegerile specialistului de la Superbet. Mergi pe mâna lui? Mulţi utilizatori de SuperSocial au copiat deja biletul!

Bani pe jos SuperGigi (5 mai 2023)

Bani pe jos SuperGigi (5 mai 2023)

Pariază Biletul bani pe jos la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate