Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Am început 2022 cu dreptul! Golurile din Premier League ne-au adus 1300 de lei pe biletul din 2 ianuarie!

UPDATE. Biletul a fost câștigător, după ce ziua de duminică a oferit meciuri foarte spectaculoase. Brentford a învins Aston Villa cu 2-1 și am bifat GG destul de repede, apoi Everton și Brighton au oferit un meci spectaculos cu cinci goluri înscrise, așa că over 2.5 la cota 2.30 a iesit fără probleme!

Leeds nu a tremurat cu Burnley și s-a impus cu 3-1, iar la finalul zilei pronosticul GG de la Chelsea – Liverpool a iesit până în pauză, când tabela arăta deja 2-2, rezultat care s-a păstrat până la final! 

Campionatul englez pare că a trecut deja peste șocul COVID, noul val, și acum meciurile încep să fie din nou programate, după o serie lungă de amânari.

Goluri la Chelsea – Liverpool

Cel mai tare meci al zilei este, fără discuții, cel dintre Chelsea și Liverpool. Gazdele nu sunt în cea mai bună formă, dar nici echipa lui Klopp nu strălucește. Din acest motiv, ne așteptăm la un duel echilibrat, în care vom avea cel mai probabil goluri de ambele părți. Cota pentru acest pronostic este 1.60.

Continuăm cu duelul dintre Leeds și Burnley, unde gazdele sunt favorite din două mari motive: în primul rând, joacă pe teren propriu. În al doilea rând, oaspeții au foarte mulți absenți, fiind loviți puternic de valul de COVID. Din acest motiv, jucăm 1 solist la cota 1.98.

Cota 2.30 la Everton – Brighton

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Everton și Brighton, unde avem parte de 2.30 pentru o partidă în care vom vedea minimum trei reușite, lucru care se poate întâmpla ușor dacă gazdele sunt într-o formă destul de bună.

Închidem biletul cu jocul dintre Brentford și Aston Villa, unde avem cota 1.78 pentru o partidă în care vom vedea goluri de ambele părți.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare