Urmareste-ne

Archive

Baraje Euro 2020: Pariem pe un „Combo” de cotă 2,07

Baraje Euro 2020: Pariem pe un „Combo” de cotă 2,07. Acesta est format din partidele Serbia – Scoţia și Irlanda de Nord – Slovacia. Ambele sunt programate să se dispute de la ora 21:45.

Baraje Euro 2020. Serbia – Scoţia

  • Serbia este favorită pentru a merge la Euro 2020, este selecționata mai valoroasă, cu rezultate mult mai bune decât Scoția. În semifinalele barajului a trecut de Norvegia în prelugiri, scor 2-1, golul calificării venind în minutul 102.
  • De partea cealaltă, Scoția speră ca ea să fie cea care să ajungă la Euro 2020. Și are și unele argumente prin jucătorii de valoarea care joacă în Premier League. Calificarea în acest ultima act a fost una cu mari emoții. Scoțienii au trecut de Israel la penalty-uri.

Baraje Euro 2020. Irlanda de Nord – Slovacia

  • Irlanda de Nord nu este deloc o echipă spectaculoasă și, cu o singură excepție, toate meciurile ultimilor 3 luni au fost sub 2,5 goluri. A ajuns să joace finala contra Slovaciei după ce a trecut de Bosnia și Herțegovina la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar.
  • Slovacia nu este nici ea o echipă care să marcheze mult. În trei din ultimele patru meciuri s-au dat sub 2,5 goluri. Cu un antrenor nou, slovacii au trecut de Irlanda tot la penalty-uri, după ce în 120 de minute nicio echipă nu reușise să înscrie.
Baraje Euro 2020: Pariem pe un "Combo" de cotă 2,07

Baraje Euro 2020: Pariem pe un „Combo” de cotă 2,07

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii