Urmareste-ne

Archive

Baschet și fotbal pentru pontul zilei de joi. Votează și tu!

Sursă foto: sportnews.libertatea.ro

Oferta din fotbal ne propune ultimele meciuri rămase de disputat în cupele naționale, în vreme ce baschetul vine în ajutorul pariorilor cu ultima etapă din prima fază a grupelor Euroligii. 

După ce luni s-au întâlnit în campionat, Viitorul și Steaua joacă din nou la Ovidiu, de această dată în sferturile de finală ale Cupei României. Campioana a câștigat cu 1-0 precedenta partidă, după un gol marcat repede de Hamroun.

Victorioasă împotriva lui Real Madrid, Villarreal încearcă să meargă mai departe și în Cupa Regelui. Trebuie să înscrie cel puțin o dată pentru a întoarce în favoarea sa acel 3-2 obținut de Huesca în manșa tur.

În Cupa Turciei, Galatasaray are ocazia să-și ia revanșa în fața propriilor suporteri pentru eșecul suferit în derby-ul cu Beșiktaș. Sneijder și compania joacă acasă cu Akhisar.

Sursă foto: sportnews.libertatea.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate