Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Bayern – Hertha Germania 24.02.2018

bayern munchen
bayern munchen

Ponturi pariuri Bayern – Hertha Germania 24.02.2018. Sâmbătă, începând cu ora 16:30, ne îndreptăm atenția către un meci interesant din Bundesliga.



Ponturi pariuri Bayern – Hertha Germania 24.02.2018

Bayern Munchen primește vizita celor de la Hertha Berlin. Fără nicio înfrângere in acest sezon și cu un avans de 19 puncte in campionat,  jucătorii lui Bayern sunt pregatiți de un nou spectacol în fața fanilor. Este greu de crezut că va reuși Hertha Berlin să potolească avântul echipei lui Jupp Heynckes. Aflată pe locul 1 in clasament, Bayern Munchen este la o distanță de 29 de puncte în fața Herthei. Nu a fost un sezon slab nici pentru Hertha, acumulând 30 puncte in 23 de partide disputate.


Bayern – Hertha 1 (-2) @ 2.30

Activează pariul gratuit de 300 RON de la eFortuna, cea mai serioasă agenție online licențiată în România


Ponturi pariuri Bayern – Hertha Germania 24.02.2018

Se află acum doar la 7 puncte distanță de primele 6 locuri în clasament. Nu ne putem aștepta la o surpriza foarte mare din partea lor, însa pot forța un egal la pauză așa că dacă vă simtiți norocoși, alegeți un pariu „La pauză va fi egal „ .

Așa cum ne-am obișnuit, în meciurile din Bundesliga se marchează mult și mai ales în repriza 2 astfel încât și de data aceasta putem merge pe un pariu peste 2.5 goluri și de ce nu, să riscăm puțin mai mult și să ridicăm miza cu un pariu peste 3,5 goluri. Cele 2 echipe s-au întâlnit de mai multe ori în ultimii ani însă interesant este că anul trecut,  niciuna dintre ele nu a reușit să se impună. Ambele au marcat și ne așteptăm ca și în meciul acesta să se întâmple la fel.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate