Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Belgia – Portugalia Amical 02.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Belgia – Portugalia Amical 02.06.2018. Am analizat pentru astăzi super meciul dintre Belgia și Portugalia. Ne așteptăm la o partidă cu goluri de ambele părți, dar o vedem pe Belgia mare favorită.Ponturi pariuri Belgia – Portugalia Amical 02.06.2018

Portugalia vine după un 2-2 spectaculos împotriva naționalei Tunisiei, rezultat ce ne arată anumite lacune în jocul lusitanilor. Portugalia lui Cristiano Ronaldo are deja cinci partide amicale disputate. În primul joc au trecut de Arabia Saudită cu scorul de 3-0, în acel joc Portugalia și-a creat un număr de 26 de ocazii de gol și a avut opt șuturi pe spațiul porții, probabil că și valoarea modestă a adversarului și-a spus cuvântul în acel joc.

Pariază gratuit pontul nostru: victorie Belgia  @ 1.83


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


În cel deal doilea amical au înfruntat naționala Statelor Unite, scorul acelui joc a fost 1-1. După acest joc, Portugalia trebuie să învețe ceva, faptul că America a avut același număr de ocazii și șuturi pe spațiul porții, singurul capitol unde a câștigat detașat Portugalia fiind la posesia balonului. Portugalia a continuat cu un joc amical împotriva Egiptului. Faraonii au deschis scorul prin super vedeta lor Mohamed Salah, dar s-au văzut înfrânți la final, după ce Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în minutele de prelungire ale partidei (92, 94). În ultimul meci amical de până acum au avut parte de un duș foarte rece, pierzând cu 0-3 pe tern propriu împotriva Olandei.

Ponturi pariuri Belgia – Portugalia Amical 02.06.2018

Portugalia a dominat acea partidă, dar Olanda cu doar patru șuturi pe spațiul porții au marcat trei goluri, toate fiind înscrise în prima repriză. Belgia are parte de o generație de excepție. Sunt neânvinși de 16 jocuri consecutive, din care 12 au fost victorii. De la naționala Belgiei ne așteptăm la lucruri foarte bune în acest mondial, jucătorii de mare valoare și faptul că formează o echipă, ne fac să credem că o să fie o certitudine la acest turneu final. Belgia nu a mai învins Portugalia din 1989.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii