Urmareste-ne

Archive

Betano i-a adus pe Gnohere, Pintilii și Bălgrădean în mijlocul fanilor. FOTO & VIDEO

Sute de fani au răspuns „prezent” la chemarea Betano România și au petrecut ore frumoase la magazinul Sport Loft din Mall Băneasa, unde Harlem Gnohere, Mihai Pintilii și Cristi Bălgrădean i-au răsplătit cu autografe și fotografii.

Trei dintre cei mai importanți jucători din lotul vicecampioanei României au fost, vineri, în centrul atenției într-unul din cele mai mari mall-uri din Capitală. Au acceptat cu zâmbetul pe buze invitația Betano România, au stat în fața fanilor și, timp de câteva ore, au semnat autografe și s-au fotografiat alături de sutele de suporteri roș-albaștri prezenți la eveniment. Gnohere, Pintilii și Bălgrădean au semnat cartoane, mingi și tricouri și s-au fotografiat alături de suporteri de toate vârstele: de la copii, până la unii dintre cei mai vechi susținători ai FCSB-ului.

LINK EMBED VIDEO FACEBOOK:

Iar zece dintre fani au fost și mai norocoși și au câștigat câte un tricou al celor de la FCSB semnat de Gnohere, Pintilii și Bălgrădean. Tragerea la sorți a fost făcută chiar de cei trei jucători înconjurați de fanii lor.

LINK EMBED GALERIE FOTO FACEBOOK:

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbetano.romania%2Fposts%2F1296617423845351&width=500″ width=”500″ height=”694″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Organizată de Betano, în parteneriat cu FCSB, Nike și Sport Loft, sesiunea de autografe a fost prima după momentul în care vicecampioana României a intrat în familia Betano. Vor urma și alte surprize!

 

Bilete câștigătoare