Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Betano i-a provocat pe Dan Badea și Șerban Copoț la Ruletă!

O nouă ediție a unicului eveniment de live casino din România, “Ruleta Celebrităților”, organizat de Betano, are loc joi, 24 septembrie, începând cu ora 21:00! Ediția cu numărul trei a sesiunii live îi aduce la Ruleta Exclusivă Betano pe Dan Badea și Șerban Copoț, doi dintre cei mai carismatici oameni de televiziune din România.

Cei care au dat lovitura de start au fost moderatorii emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani” după ce au acceptat Provocarea Betano la începutul lunii iulie. Surprinși că nu trebuie să meargă tot drumul până în Vegas, cei doi au jucat o partidă amicală, mărturisind că aceasta a fost prima lor experiență la ruletă, iar faptul că s-a întâmplat online a făcut-o și mai specială.

Chiar dacă nu a câștigat partida, fiind învins de colegul său, Răzvan Simion, Dani Oțil a fost plăcut impresionat de experiența avută la Ruleta Exclusivă Betano, astfel că a provocat la joc perechea formată din Dan Capatos și Andrei Sebastian Filcea (“Flick”). Cei doi s-au întâlnit online, în Cazinoul Live Betano, la începutul lunii august, unde experiența din Vegas a prezentatorului Xtra Night Show și-a spus cuvântul.

Pentru că pe Betano jocul începe acum și nu se termină niciodată, vino joi la Ruleta Exclusivă Betano din secțiunea Cazinou Live a platformei pentru a te distra alături de Dan Badea și Șerban Copoț la masă și vei primi Jetoane Gratuite! Dar asta nu e tot, pentru că fiecare săptămână e plină de noi surprize: de la Numărul Norocos în fiecare zi de marți la Ruletă, la oferta de joi, în care primești banii înapoi la mesele Evolution, și la cele din weekend, când Jetoanele de Aur își fac apariția la Blackjack (sâmbătă) și Ruletă (duminică)!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare