Urmareste-ne

Betano

Betano lansează Combofiesta: câștigi fără rulaj și fără limită

Party de vară prin Combofiesta de la Betano: îți faci cont și câștigi până la 850 de rotiri și pariuri gratuite. Doar în luna august și doar la Betano! Mai important, fără rulaj și fără limită la câștiguri. Vezi mai jos detaliile acestei promoții de neratat.

Câștigi de nu te vezi prin Combofiesta Betano!

E vară, e soare, e Combofiesta la… Betano. Petrecere de combinații. Un cont, o verificare, o depunere și până la 800 de rotiri gratuite plus 50 de lei pariu gratuit. Dar să le luăm în ordine, ca să nu ratezi nimic.

1. Cum iei 100 de rotiri gratuite

Promoția Combofiesta se adresează exclusiv jucătorilor noi de pe Betano. Trebuie să îți faci cont, dar câștigi garantat! Fă CLICK pe acest link și vei fi redirecționat pe pagina de înregistrare. Introdu datele tale, iar la pasul 3 pune codul COMBOFIESTA!

Vei primi automat 100 de rotiri gratuite la jocul Big Bass Bonanza. Fiecare rotire valorează 0,1 lei (miza minimă la acest slot) și ai 7 zile la dispoziție să le joci pe toate.

2. Ai un pariu gratuit de 50 lei garantat

După ce ți-ai deschis contul Betano, trebuie să faci verificarea identității. Așa cere legea! Trimiți o poză cu buletinul și s-a rezolvat problema. Partea bună e că după ce se finalizează procesul de verificare a contului, primești garantat un pariu gratuit de 50 de lei, în cel mult 48 de ore.

Nu uita că verificarea contului trebuie făcută în cel mult 7 zile de la înregistrarea contului pentru a primi pariul gratuit. După ce ți-a fost adăugat bonusul în cont, ai timp 7 zile să îl joci.

3. Până la 700 de rotiri gratuite la prima depunere prin Combofiesta Betano

Cireașa de pe tort vine odată cu prima depunere. În primul rând, trebuie să știi că ai 100% bonus de bun venit la Betano pentru că ești client nou. Adică, pe lângă suma depusă, mai ai încă pe atât bonus de la Betano. În limita a 500 de lei. Condițiile de rulaj ale bonusului de bun venit sunt x10. Află mai multe AICI.

Acum, să revenim la Combofiesta. Spuneam că pentru prima depunere primești și niște rotiri gratuite. Cantitatea depinde de suma depusă de tine.

  • Astfel, dacă depui între 25 și 99 lei, primești 50 de lei pariu gratuit în ziua următoare. Ca și mai sus, 7 zile la dispoziție să-l joci.
  • Dacă depui între 100 și 199 lei, ai automat 300 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza, valabile timp de 7 zile.
  • Dacă depui cel puțin 200 lei, pe lângă bonusul 100% de bun venit (până la maximum 500 lei), vei primi și 700 de rotiri gratuite la Big Bass Bonanza. La fel, valabile 7 zile.

Promoția Combofiesta de la Betano se desfășoară în perioada 1-31 august 2023. Nu au voie să participe minorii, angajații și colaboratorii Betano, plus rudele și afinii până la gradul II, și nici angajații ONJN.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate