Urmareste-ne

Betano

Betano te provoacă să afli secretele zeilor. Câştigă 40 de rotiri gratuite în fiecare vineri

Betano vine în întâmpinarea jucătorilor săi cu promoţii în fiecare zi. Dacă e vineri, primeşti 40 de rotiri gratuite la Age of the Gods Ruler of the Sky, în secţiunea de cazinou de la Betano.

Joacă sloturile video de la Playtech pe Betano şi câştigă 40 de rotiri gratuite

Nu e deloc greu şi câştigul e automat, de îndată ce îndeplineşti toate condiţiile promoţiei.

Mai întâi, trebuie să ştii că oferta este valabilă EXCLUSIV pentru zilele de vineri. Adică, trebuie să joci vinerea, între orele 00:00 şi 23:59.

Şi dacă vrei 40 de rotiri gratuite la Age of the Gods Ruler of the Sky, joacă 100 de lei, în intervalul orar amintit, la orice slot video de la Playtech. Le găseşti pe toate în secţiunea cazinou de la Betano.

Toţi jucătorii înregistraţi sunt eligibili pentru promoţie şi pot beneficia de cele 40 de rotiri gratuite o singură dată pe zi. Cele 40 de rotiri gratuite pot fi folosite numai la jocul „Age of the Gods Ruler of the Sky”, iar fiecare rotire are o valoare de 0,40 lei.

Fă-ti cont prin Betmag şi ai bonus 1000 de lei la cazinoul Betano

Dacă nu eşti client înregistrat Betano poţi să te înscrii prin intermediul site-ului BETMAG.ro şi beneficiezi de 1000 de lei bonus de bun venit la cazinou.

Atenţie! Rotirile gratuite sunt disponibile timp de o zi. Dacă nu le foloseşti în acest interval, ele se pierd. Partea bună e că vor fi creditate în cont imediat ce ai îndeplinit condiţiile (ai jucat 100 de lei la sloturile de la Playtech de pe cazinoul Betano).

Şi pentru că sunt rotiri gratuite, toate câştigurile pe care le vei acumula îţi intră direct în cont, ca bani cash. Nu trebuie să mai rulezi sumele respective în vreun fel.

Nu uita să joci responsabil! De asemenea, pe lângă condiţiile ofertei, se aplică Termenii și Condițiile Generale și Regulile de Bonus, cele pe care le-ai acceptat când ai deschis contul.

Bilete câștigătoare