Urmareste-ne

Pariuri Sportive

betINFO | Aici ai două ponturi pentru semifinalele de la Turneul Campioanelor

Sursa foto: www.laola1.at

Turneul Campioanelor se apropie de final, sâmbătă fiind programate meciurile din semifinale. Pentru câştigarea trofeului se mai luptă doar patru jucătoare (Maria Sharapova, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska şi Garbine Muguruza), cele care au terminat pe primele două locuri în grupe.

Maria Sharapova şi Petra Kvitova se vor întâlni în cea mai echilibrată semifinală. Cele două vor juca cel de-al zecelea meci direct, scorul fiind 6-3 în favoarea rusoaicei. Sharapova a ajuns în penultimul act după ce a câştigat grupa roşie, cu trei victorii din trei, reuşind să le bată pe rând pe Radwanska, Halep şi Pennetta. De partea cealaltă, Petra Kvitova s-a calificat norocos, cu o singură victorie, în faţa Safarovei. A profitat de rezultatele din grupă şi a terminat pe locul doi. Ultimul meci direct între cele două a avut loc în 2014, tot la Singapore, unde jucătoarea din Cehia s-a impus în grupe, scor 6-3, 6-2.

Cealaltă semifinală le pune faţă în faţă pe Garbine Muguruza şi Agnieszka Radwanska. Iberica a impresionat în grupe, unde a câştigat toate cele trei partide, cu Safarova, Kerber şi Kvitova. Poloneza în schimb, a ajuns cu noroc în penultimul act, doar cu o victorie, obţinută chiar în faţa româncei Simona Halep, în ultimul meci. Duelul din semifinale este al şaptelea disputat de cele două jucătoare, scorul fiind 4-2 pentru Muguruza. Interesant este faptul că toate victoriile jucătoarei din Spania au avut loc în 2015, aşa că are un ascendent moral în faţa polonezei.

PONTURI SEMIFINALE TURNEUL CAMPIOANELOR

Maria Sharapova – Petra Kvitova Peste 2,5 seturi @ 2,40 la Unibet

Garbine Muguruza – Agnieszka Radwanska 1 @ 1,50 la Unibet

Sursa foto: www.laola1.at

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

 

Agenții autorizate