Urmareste-ne

Pariuri Sportive

betINFO | Cum poţi face profit la meciul Sharapova – Pennetta

Sursa foto: www.internazionalibnlditalia.com

La ora 13:30 începe ultimul meci din grupa roşie la Turneul Campioanelor, între Maria Sharapova şi Flavia Pennetta.

Deşi nu a mai jucat de la Wimbledon, Maria Sharapova a arătat o formă excelentă la Singapore, cu două victorii în primele două partide, contra polonezei Radwanska şi româncei Halep. A pierdut un singur set, cu Agnieszka, aşa că şansele să nu se califice sunt minime. În momentul de faţă, e pe primul loc în grupă, cu două victorii, scor 4-1 la seturi.

Adversara din acest meci, Flavia Pennetta, a fost bătută de Simona Halep în primul meci, scor 0-6, 3-6, însă a reuşit să câştige împotriva polonezei Radwanska în al doilea duel, scor 7-6, 6-4. După două jocuri, este pe locul trei în grupă, la egalitate cu Simona Halep, 1-1 la meciuri şi 2-2 la seturi.

Statistica meciurilor directe este destul de echilibrată, cele două disputând patru partide, scorul fiind egal, 2-2. Sharapova a câştigat primele două întâlniri, în 2004 şi 2006, în timp ce italianca s-a impus în jocurile din 2011 şi 2015.

Maria Sharapova este în proporţie de 99% calificată în semifinale, iar în cazul în care câştigă minimum un set nu mai poate pierde calificarea în penultimul act.

Pont: Peste 18,5 gameuri @ 1,47 la Unibet

Sursa foto: www.internazionalibnlditalia.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate