Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

betINFO | Mari probleme de lot pentru galezi la Cupa Mondială de rugby

Sursă foto: rugbyworldcup.com

Cupa Mondială de rugby își află în acest weekend semifinalistele, Africa de Sud și Țara Galilor deschizând seria celor patru confruntări din „sferturi” pe legendara arenă Twickenham, din Londra, sâmbătă, începând cu ora 18:00, în direct la Digi Sport. 

Leigh Halfpenny, Rhys Webb, Scott Williams, Hallam Amos, Cory Allen și Liam Williams sunt cei șase jucători pe care galezii nu pot conta la acest joc, în care sud-africanii pornesc cu prima șansă la calificare. De la Africa de Sud va lipsi doar Jean de Villiers. Țara Galilor a încheiat grupa A pe locul secund, pierzând ultima partidă contra Australiei, scor 6-15. Acest eșec a scos la iveală vulnerabilitățile din jocul galezilor, care nu au fost în stare să reușească un eseu cu doi oameni în plus pe teren.

AVANTAJ SPRINGBOX

De cealaltă parte, Africa de Sud pare să-și fi revenit după umilința istorică venită în debutul turneului, 32-34 cu Japonia, legând ulterior trei victorii cu bonus ofensiv.Țara Galilor este echipa cu cele mai puține puncte înscrise în faza grupelor, dintre cele opt rămase în competiție (111). În comparație, băieții lui Heyneke Meyer au înscris 176 de puncte, doar Argentina stând mai bine la acest capitol.

Istoricul meciurilor directe este de asemenea în favoarea selecționatei Springbox, care s-a impus în 13 din precedentele 14 dispute. În vreme ce Țara Galilor nu a urcat niciodată mai sus de locul 3 la Cupa Mondială de Rugby, Africa de Sud are în palmares două trofee, ultimul cucerit în 2007.

CE AR TREBUI SĂ PARIEM

Cel mai probabil, drumul galezilor la Cupa Mondială de rugby se va opri aici. Măcinați de accidentări, aceștia au de înfruntat una dintre favoritele la trofeu. În plus, sud-africanii sunt deciși să nu mai lase nimic la voia întâmplării după eșecul umilitor din meciul cu Japonia.

PONT: Africa de Sud (-4,5) @ 1.50

Sursă foto: rugbyworldcup.com

Agenții autorizate