Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

betINFO | Hamburg, fără cinci jucători la Hoffenheim. Gazdele au cotă mare la victorie

Sursă foto: plus.google.com

Hoffenheim caută prima victorie a sezonului pe teren propriu împotriva unui adversar la îndemână, Hamburger SV, pe care l-a învins de fiecare dată cu 3-0 în precedentele două confruntări de acasă.

Chiar dacă se află pe loc retrogradabil, jocul gazdelor este unul consistent, doar ghinionul făcând ca Hoffenheim să nu adune mai multe puncte în cele nouă runde scurse până acum din Bundesliga. În urmă cu două runde, Hoffenheim s-a văzut egalată la 2 în minutul 90 al partidei cu Stuttgart. Weekend-ul precedent, trupa lui Markus Gisdol a avut puterea să revină de la 0-2 în minutul 7 pe terenul lui Wolfsburg, dar a sfârșit în cele din urmă învinsă cu 2-4.

Hamburg este o echipă de care a rămas doar numele, hanseaticii salvându-se cu greu de la retrogradare în ultimele sezoane. În plus, oaspeții vin la Hoffenheim fără câțiva jucători de bază, printre care fundașul central Spahic și trei mijlcași: Kacar, Hunt și Diaz. Va lipsi și veteranul Ivica Olic.

Echipele probabile

Hoffenheim (4-4-2): Baumann – Toljan, Süle, Bicakcic, J.-S. Kim – Uth, Strobl, Polanski, Schmid – Volland, E. Vargas
Absenți: Hamad, Herdling

Hamburg (4-2-3-1): Adler – Diekmeier, Djourou, Cleber, Ostrzolek – Ekdal, Holtby – N. Müller, Gregoritsch, Ilicevic – Lasogga
Absenți: Spahic, Kacar, Hunt, Diaz, Olic

PONT: 1 @ 2.05 la Unibet

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: plus.google.com

Agenții autorizate