Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

betINFO | Îți propunem două ponturi pentru meciurile din Cupa României

Sursa foto: cotidianul.ro

Joi aflăm numele ultimelor două echipe calificate în faza sferturilor de finală din Cupa României, Viitorul și Steaua pornind drept favorite la victorie. betmag.ro îți oferă două variante de pariere cu șanse bune de reușită. Ambele partide vor fi televizate pe canalele Digi Sport și Dolce Sport. 

VIITORUL – BOTOȘANI | PR 1+ @  1.45 la MozzartBet

Istoricul meciurilor directe ne îndrumă către un nou duel spectaculos, ultimele șase dispute dintre Viitorul și Botoșani producând nici mai mult, nici mai puțin de 30 de goluri. De altfel, nu mai departe de săptămâna trecută echipa lui Hagi s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în campionat. În toate cele șase meciuri s-a marcat până în pauză, fapt pe care mizăm cu încredere și la jocul din această seară.

BAIA MARE – STEAUA | TG 2-4 @ 1.52 la MozzartBet

Campioana României traversează cea mai bună perioadă de la începutul sezonului, cu șapte meciuri la rând fără înfrângere în toate competițiile. Totuși, seria de succes a trupei lui Rădoi se datorează mai degrabă adversarilor întălniți – de nivel modest – și nu a unui joc strălucitor. Baia Mare a pornit bine sezonul din Liga a 2-a, fiind lider în seria din care face parte, cu numai un eșec suferit în primele zece runde.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: cotidianul.ro

Agenții autorizate