Urmareste-ne

Pariuri Sportive

betmag.ro, site-ul numărul 1 în pariuri la nici două luni de la lansare

betmag.ro a devenit în foarte scurt timp un nume important pe piața site-urilor de ponturi și analize sportive din România. Nu o spunem noi, ci statisticile oficiale.

Peste 17.000 de pariori ne-au vizitat site-ul în mai puțin de două luni, aceștia accesând aproximativ 260.000 de pagini, un adevărat record în domeniu judecând prin prisma raportului afișări/clienți unici.

Suntem numărul 1 în luna decembrie și numărul 2 all-time în privința câștigurilor realizate la rubrica BILETUL ZILEI, unul dintre cele mai importante criterii în viziunea celor care pariază.

Cele 56 de ponturi oferite săptămânal în fiecare campionat puternic au la rândul lor o rată excelentă de câștig. Spre exemplu, în weekend-ul recent încheiat, 41 dintre ele au fost câștigătoare, ceea ce reprezintă un procent de 73%.

În privința ponturilor oferite pentru fiecare meci din Liga Campionilor, rata de câștig este de 82%, cu 23 de predicții corecte dintr-un total de 28.

Vă reamintim însă că principalul nostru scop este acela de a vă informa cât mai bine asupra evenimentelor sportive, astfel că vom continua să vă oferim analize, echipe probabile, listele jucătorilor indisponibili sau televizări pentru zeci de partide care se joacă de-a lungul unei săptămâni. Desigur, totul este GRATUIT!

betmag.ro vă mulțumește pentru timpul acordat și vă doreşte o zi inspirată!

Iată mai jos statisticile furnizate de colegii noștri de la toptipseri.ro!

badf

Șase dintre cele șapte bilete oferite până acum în luna decembrie de betmag.ro au fost câștigătoare

bilet eficienta

Suntem pe plus și în privința eficienței pe fiecare eveniment în parte oferit la biletul zilei.

eficienta

Nu stăm rău nici în ierarhia all-time, acolo unde ocupăm locul doi, în condițiile în care am oferit doar 34 de bilete, jumătate dintre ele câștigătoare.

gttr

 

Agenții autorizate