Urmareste-ne

Archive

Betmag.ro vă urează Crăciun Fericit!

A venit Crăciunul! După un an greu, care ne-a pus la grele încercări, a venit momentul să uităm de griji, probleme, supărări și să ne bucurăm de aceste clipe minunate alături de familie. Poate nu întreaga familie, pentru că trebuie să avem grijă în această perioadă, dar măcar cei mai apropiați, cei care stau cu noi în casă.

Sportul și pariurile, cele două domenii care ne unesc și care ne fac să comunicăm în fiecare zi, au fost și ele afectate, dar până la urmă s-au găsit soluții. Am pariat pe eSports, pe tenis de masă și multe alte sporturi la care nu ne gândeam. Și ați fost alături de noi în toată această perioadă, lucru pentru care suntem foarte recunoscători.

Vă dorim un Crăciun Fericit, plin de bucurie și iubire alături de cei dragi! Și să aveți parte de cele mai frumoase cadouri!

Nu în ultimul rând, pronosticuri inspirate și cât mai bine analizate pentru cât mai multe câștiguri! Noi promitem că suntem mai motivați ca niciodată să oferim cele mai bune pronosticuri în continuare, indiferent de sportul ales.

Betmag.ro vă urează CRĂCIUN FERICIT!

Bilete câștigătoare