Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

BIG WIN Superbet! A câștigat peste 30.000 de lei cu un Pariu Gratuit!

Un BIG WIN la Superbet, care a venit de pe urma unui… Pariu Gratuit. Inspirație maximă pentru un parior, care a dat lovitura! Fericitul parior a înregistrat un bilet cu zece evenimente din fotbal, pentru o cotă totală de 2,691.84. A pariat pe rezultatul final în toate cele zece confruntări, beneficiind și de SuperBonus de 25%. Și i-a ieșit! Zece din zece! Într-o combinație de inspirație, curaj și noroc a ieșit un bilet verde și un câștig total de 30,274.22 lei.

Un parior inspirat, care a mizat în special pe fotbalul sud-american, din Brazilia, Argentina sau Chile. Biletul a cuprins meciuri din primele două ligi ale Braziliei, din prima ligă argentiniană, din liga secundă din Chile sau din Copa Verde (Brazilia). Și liga secundă a Mexicului a fost reprezentată pe biletul câștigător, dar nu a lipsit nici fotbalul feminin, bifat cu un meci din Copa Libertadores. Iată cum a ajuns fericitul parior să câștige peste 30.000 de lei.

Liga Profesional – Argentina

1. Velez – Central Cordoba 3-1 (a jucat 1 solist) – cota 1,85. Gazdele au întors de la 0-1 și s-au impus fără probleme.
2. Platense – Lanus 1-1 (a jucat X solist) – cota 3,10. Au fost ceva emoții, pentru că Platense a egalat în minutul 86.

Brasileiro – Serie A

3. Athletico PR – Palmeiras 1-3 (a jucat 2) – cota 1,57. Palmeiras a intrat în dezavantaj la pauză. A egalat după o oră de joc, iar imediat după primul gol a beneficiat de eliminarea lui Cuello de la gazde. În superioritate numerică, a mai punctat de două ori (minutele 71 și 76).
4. Flamengo – Santos 3-2 (a jucat 1) – cota 1,50. Cea mai mică dintre cotele de pe bilet. Gazdele au condus la pauză, cu un gol marcat în minutul 45+5. Au fost egalate, după care au reușit să se desprindă la 3-1 pe final de meci (min. 87). Ultima reușită a meciului, Santos în minutul 90+7, n-a schimbat decât scorul, nu și câștigătoarea.

Bilet BIG WIN la Superbet (1)

Bilet BIG WIN la Superbet (1)

Brasileiro – Serie B

5. Brusque – CRB 0-0. X-ul a avut cota 3,25. Un meci închis, terminat remiză albă. Singurul moment important a fost roșul încasat de Toty de la Brusque.
6. CSA – Vila Nova 1-0. 1 solist avea cota 1,85. Un singur gol i-a fost suficient lui CSA să câștige un meci în care a fost dominată clar: 32-68% posesie și 6-11 ocazii de gol. Dar a avut eficiență maximă, un șut pe poartă, un gol. Vila Nova a irosit singurul ei șut pe poartă.

Copa Verde din Brazilia

7. Humaita – Nautico 3-0. Gazdele au avut cotă 1,57 pentru victorie. Două echipe de liga 4, care merg prost și în campionat. Humaita avea prima șansă la victorie, conform cotelor, și surpriza s-a lăsat așteptată degeaba.

Liga 2 din Chile

8. Puerto Montt – Copiapo 0-1. 2,70 – cota pentru victoria oaspeților. Parior inspirat, care a simtit sau a știut exact ce joacă. E drept, Copiapo câștigase ultimele două directe în calitate de oaspete.

Copa Libertadores feminin – semifinale

9. Dep. Cali – Boca Juniors 1-1. X-ul avea 3,40 – cea mai mare cotă de pe bilet. La lovituri de departajare s-a impus Boca, dar a contat doar rezultatul după 90 de minute.

Liga 2 Mexic

10. Venados – Leones Negros 2-0. Cotă 2,30 pentru 1 solist – deci meci, teoretic, echilibrat. Gazdele au rezolvat meciul din minutul 65, când au făcut 2-0. De altfel, atunci a devenit verde pariul, pentru că la Superbet, la două goluri diferență, pariul e acordat, indiferent de rezultatul final.

Bilet BIG WIN la Superbet (2)

Bilet BIG WIN la Superbet (2)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate