Urmareste-ne

Archive

Bilet baschet 1 decembrie 2020. Facem bani din Euroligă

Bilet baschet 1 decembrie 2020. Facem bani din Euroligă. Meciul pe care l-am ales se dispută de la ora 21:45 și le pune față în față pe A|X Armani Exchange Milano și Alba Berlin.

Bilet baschet 1 decembrie 2020. Facem bani din Euroligă

  • Milano se află pe ultimul loc de play-off, însă are mai puține meciuri jucate decât multe dintre echipele aflate mai sus. Gazdele se află într-o formă foarte bună, au o singură victorie în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile, și este mare favorită în această seară.

Bilet baschet 1 decembrie 2020. Facem bani din Euroligă

  • De partea cealaltă, Alba Berlin este mai aproape ultima poziție decât de cele de play-off. Se află pe locul 15, are trei victorii și șase înfrângeri, însă și două meciuri mai puțin multe dintre echipele aflate mai sus în clasament. Bookmakerii nu îi oferă prea multe șanse și asta este și părerea mea, dar mă aștept să aibă destul de multe puncte.

Armani Milano – Alba Berlin peste 160,5 puncte @ 1,54

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii