Urmareste-ne

Archive

Bilet baschet, 11 decembrie 2020. Încercăm al doilea „VERDE” la rând din Euroligă

Bilet baschet, 11 decembrie 2020. Încercăm al doilea „VERDE” la rând din Euroligă, după ce tichetul de ieri a fost câștigător. Meciul care ne poate aduce iar profit este Barcelona – Milano. Acesta este programat de la ora 22:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet baschet, 11 decembrie 2020

  • Barcelona se află pe locul primul loc după 12 meciuri jucate și are noua victorii, dintre care una în prelungiri, și trei înfrângeri. Catalanii nu s-au descurcat foarte bine însă în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile, și au doar două succese. În Euroligă au pierdut la Olympiakos, scor 88 la 96.

Încercăm al doilea „VERDE” la rând din Euroligă

  • Milano este pe poziția a șasea în clasament și are șapte victorii, dintre care două obținute în prelungiri, și patru înfrângeri în cele 11 partide jucate. Italienii au o singură înfrângere și patru victorii în ultimele cinci meciuri, ultima chiar în Euroligă, 102-93 cu Khimki.

Barcelona – Milano peste 152.5 @ 1,68

+ posts

Promotii