Urmareste-ne

Archive

Bilet baschet, 12 ianuarie 2021. Cota profitabilă vine din NBA

Bilet baschet, 12 ianuarie 2021. Cota profitabilă vine din NBA. Meciul cu care să facem bani este Houston Rockets – Los Angeles Lakers. Aceasta este programat să se dispute de la ora 03:00, ora României.

Bilet baschet, 12 ianuarie 2021. Cota profitabilă vine din NBA

Houston Rockets se află pe locul pe penultima poziție în Conferința de Vest și a reușiut până acum trei victorii, pierzând alte cinci partide. În ceea ce privește forma de moment, echipa gazdă are trei înfrângeri în ultimele cinci dueluri, ultima chiar contra adversarulor de acum, 102 la 120 cu cei de la Los Angeles Lakers.

Bilet baschet, 12 ianuarie 2021. Cota profitabilă vine din NBA

De partea cealaltă, Los Angeles Lakers ocupa prima poziție în clasament și are opt victorii și trei înfrângeri în cele 11 meciuri disputate. Forma de moment a oaspeților este excelentă în comparație cu cea  a adversarilor lor, au câștigat de patru ori și au pierdut o singură dată în ultimele cinci partide.

Houston Rockets – Los Angeles Lakers peste 222,5 puncte @ 1,87

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii