Urmareste-ne

Archive

Bilet baschet 21 martie 2021. Cota profitabilă vine din Eurocupă

Bilet baschet 21 martie 2021. Cota profitabilă vine din Eurocupă. Meciul cu care putem să facem bani se joacă de la ora 21:30 între Unics Kazan și Lokomotiv Kuban.

Bilet baschet 21 martie 2021. Cota profitabilă vine din Eurocupă

  • Unics Kazan a jucat aproape de perfecțiune în grupa H și s-a calificat de pe prima poziție, după cinci victorii și o singură înfrângere. În ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile, gazdele au pierdut o singură dată și s-au impus de nouă ori, astfel că au o formă excelentă înaintea duelului cu cei de la Lokomotiv Kuban, în care sunt favoriți.

Bilet baschet 21 martie 2021. Cota profitabilă vine din Eurocupă

  • De partea cealaltă, Lokomotiv Kuban a terminat pe locul secund grupa F, calificarea venind după doar trei victorii. În precedentele 10 meciuri jucate, oaspeții au pierdut trei dintre ele. Acum, au șansa, chiar dacă nu sunt favoriți, să obțină o victorie mare.

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii