Urmareste-ne

Archive

Bilet baschet 25 martie 2021. Ne dublăm banii pe două meciuri din Euroligă

Bilet baschet 25 martie 2021. Ne dublăm banii pe două meciuri din Euroligă. Duelurile care ne pot aduce profit sunt Asvel Basket – Real Madrid și Valencia – Bayern Munchen.

Bilet baschet 25 martie 2021. Ne dublăm banii pe două meciuri din Euroligă

  • Primul meci de pe biletul cu baschet de astăzi, 25 martie 2021, le pune față în față pe Asvel Basket și Real Madrid, unde vă recomand să mizați pe victoria echipei oaspete. Diferența de valoare este cât se poate de clară, oaspeții sunt pe loc de play-off, au două victorii în plus și trei înfrângeri în minus față de gazde.  Real Madrid s-a impus de fiecare dată în fața lui Asvel în ultimele trei întâlniri directe.

Bilet baschet 25 martie 2021. Ne dublăm banii pe două meciuri din Euroligă

  • Ultimul meci de pe biletul cu baschet de azi, 25 martie 2021, este tot din Eurocupă și se dispută între Valencia și Bayern Munchen. Cele două echipe sunt despărțite de cinci locuri în clasament, gazdele sunt pe 10, în timp ce oaspeții se află pe cinci, poziție de play-off. În mod normal, Bayern ar trebui să fie echipa câștigătoare, însă pentru că nu sunt așa de sigur în ciuda evidenței din clasament, vă recomand peste 152,5 puncte.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii