Urmareste-ne

Archive

Bilet baschet 27 noiembrie 2020. Profitul vine din Euroligă

Bilet baschet 27 noiembrie 2020. Profitul vine din Euroligă. Meciul pe care l-am ales se dispută de la ora 21:45 și le pune față în față pe Lyon-Villeurbanne și Barcelona.

Bilet baschet 27 noiembrie 2020. Profitul vine din Euroligă

Lyon-Villeurbanne este cea mai slabă echipă din Euroligă și ocupă în acest moment ultima poziție în clasament. Este adevărat că are și cele mai puține meciuri jucate, unul, două, trei și chiar patru mai puține decât restul echipelor. Totuși, modul în care a pierdut șase din cele șapte meciuri disputate, fiind echipa cu cele mai puține puncte marcate, ne arată de ce merită, de fapt, să fie lanterna roșie.

Bilet baschet 27 noiembrie 2020. Profitul vine din Euroligă

La polul opus, Barcelona este lider în Euroligă și are și ea mai puține meciuri jucate decât urmăritoarele. Față de echipa de pe locul secund are două în minus și față de formația ce completează podiumul una singură. În ultimele două întâlniri din Euroligă, catalanii s-au distrat și mă aștept să se întâmple și de această dată la fel

Lyon-Villeurbanne – Barcelona peste 151,5 puncte @ 1,90

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii