Urmareste-ne

Archive

Bilet baschet Euroliga + NBA. Două super partide pentru profit

Biletul zilei de astăzi este compus din ponturi pariuri din Euroligă și NBA. Am ales două partide pentru profit. Pariem pe Steaua Roșie – Efes Anadolu Istanbul și Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers. 


Bilet baschet. Ponturi Euroliga + NBA

  • Steaua Roșie se află în lupta pentru ultimele două locuri de playoff cu alte cinci echipe, Valencia, Milano, Fenerbahce, Olympiakos, Khimki. După o serie foarte bună, cu două partide câștigate în Euroligă, au urmat trei eșecuri la rând, 70-76 cu Zalgiris Vilnius, 85-94 cu Alba Berlin și 82-86 cu FC Barcelona, rezultate ce îi plasează pe sârbi la o victorie distanță de locul opt. Așadar, singura variantă pentru ei este victorie, însă va fi aproape imposibil de obținut.
  • Adversarii lor sunt în formă maximă și sunt principalii favoriți la a se impune în sezonul regulat. Efes Anadolu Istanbul are un avans de două victorii față de CSKA Moscova și de trei față de Barcelona și Real Madrid, astfel încât nu își poate permite să piardă acest duel. Ne așteptăm ca oaspeții să aibă peste 80,5 puncte.

Bilet baschet. Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers

Ultima partidă de pe biletul din baschet de astăzi este cea dintre Los Angeles Laker și Portland Trail Blazers. Gazdele conduc în clasamentul Conferinței de Vest cu 36 de victorii, și sunt mari favorite pentru a se impune în acest duel, în timp ce oaspeții, cu 21, se află pe locul 10, și au cotă minim 6 la victorie. Ne așteptăm la un meci cu peste 221,5 puncte.

Bilet baschet Euroliga + NBA

Bilet baschet Euroliga + NBA

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii