Urmareste-ne

Archive

Bilet Bombă de cota 500 pentru seara de Europa League. Cota care te face să te uiți peste tichetul nostru

Nu trebuie să riscăm foarte mulți bani pe un asemenea tichet, dar cu o sumă modică ne putem scoate un profit frumușel. Totuși, acest bilet este și pentru inspirație, poate că nu ies toate meciurile de pe el, este și greu, dar sunt anumite cote pe care vreți să le jucați și voi, nu strică să arunci un ochi.

 

Am selectat 11 partide din această seară, cu puțin noroc ne îmbogățim

  • CFR Cluj are parte de o deplasare grea, Rennes nu este ea PSG, dar vine dintr-un fotbal mult superior al celui din Liga 1. Clujenii au șansa lor pentru că este Dan Petrescu la echipă, iar acesta ne-a demonstrat de ce este în stare. Rennes ocupă ultima poziție din clasament, iar acest lucru nu este ok pentru o echipă în care se pompează bani mulți. Francezii vor vrea să câștige clar acest duel, dar rămâne să vedem dacă au și capacitatea necesară, mizăm pe băieții noștri.
  • Arsenal este o echipă mult peste nivelul acestei competiții, poate și de aceea își permite luxul de a băga doar jucători de la tineret în meciurile pe care le joacă în Europa League. „Tunarii” nu prea fac concesii în general, dacă te prind că nu ai venit cu temele făcute, atunci îți pot da un sac cu goluri. Lazio este o echipă extrem de spectaculoasă, ceea ce s-a întâmplat la ultimul meci de campionat, nu face decât să ne confirme acest lucru.

Biletul BOMBĂ de cotă 500

  • Dacă se întâmplă vreun egal la Celtic, iar CFR nu pierde la Rennes, atunci grupa echipei noastre se complică extrem de mult. Roma are parte de un duel tare cu Gladbach, duel care se poate lăsa cu foarte multe goluri marcate, naivitățile din apărarea romanilor, coroborat cu jocul ofensiv al ambelor formații, sunt doar două dintre ingredientele ce ne dau speranțe la așa ceva.

Bilet cota 500.1

Bilet cota 500.2

Bilet cota 500.3

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii