Urmareste-ne

Archive

Bilet Bombă de cota 500 pentru serile de Champions League. Riscăm un pic, așa este frumos

barcelona

Încercăm cel mai tare bilet din acest start de săptămână. Vrem să vă aruncați un ochi pe el, merită. Am selectat mare parte din partidele ce se dispută în Champions League. Nu am riscat cote mari, însă toate cele care au fost alese formează un curs final senzațional.

 

Am selectat 11 partide din cele două seri, cu puțin noroc ne îmbogățim

  • Galatasaray poate pune capăt speranțelor lui Real Madrid, dar are nevoie de foarte mult tupeu. Andone a dat două goluri în ultima etapă și este posibil să fie titular în meciul cu Galacticii. Realul este departe de forma pe care și-o dorește, dar are fotbaliști ce pot face diferența. Cu o nouă victorie, Ajax se îndepărtează în câștigătoare de grupă. Meciul cu Chelsea o să fie unul tare spectaculos, ambele echipe sunt într-o formă bună, însă au și mari probleme în defensivă.
  • Ianis Hagi și Genk primesc vizita celor de la Liverpool, „cormoranii” nu au ca obiectiv imediat Champions League, dar nu ar spune nu vreunei semifinale. Genk poate profita de faptul că Liverpool o să-și odihnească o parte din piesele de bază. Stanciu și compania primesc vizita Barcelonei. Messi a început să se înțeleagă din ce în ce mai bine cu Griezmann, iar acest lucru s-a văzut foarte bine în deplasare de la Eibar. Slavia ne-a demonstrat în confruntarea cu Inter de ce este în stare, însă o să fie greu cu Barca.

 Biletul BOMBĂ de cotă 500

  • Singurul obiectiv al lui City este Champions League, altceva nu există pentru Guardiola. „Cetățenii” sunt pe primul loc în grupa lor, au două victorii consecutive, și încă nu au primit vreun gol. Atalanta este o echipă extrem de bună, dar impactul cu Champions League a fost unul fatal. Echipa din Bergamo nu reușește ceea ce demonstrează în Serie A. Inter are nevoie urgentă de puncte, nu poate să se mulțumească nici măcar cu un egal. Dortmund a arătat multe lacune în acest start de sezon, iar Inter poate profita de aceste lucruri.

Cota 500.1

Cota 500.2

Cota 500.3

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii