Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ de cota 500 pentru tot weekend-ul. Nu paria mai mult de 2 lei pe el

Pentru weekend-ul 18-20 octombrie v-am pregătit un Bilet Bombă de Cota 500. Tichetul este compus din 8 ponturi pariuri din cele mai tari campionate ale Europei. Nu lipsesc nici meciuri din Liga 1. Vă recomand să nu pariaţi mai mult de doi lei.

 

Cota profitabilă din La Liga: 2.15, la Mallorca – Real Madrid

  • Mallorca se află la retrogradare în acest moment. Ocupă locul 18, după opt etape disputate, cu un număr de doar şapte puncte. Nou promovata vine după a doua victorie obţinută în acest sezon, a câştigat în faţa propriilor suporteri partida cu Espanyol, scor 2-0.
  • De cealaltă parte, Real Madrid e liderul din La Liga, cu 18 puncte strânse, la două peste rivala Barcelona. Echipa antrenată de Zidane nu a cunoscut până în acest moment cu e gustul înfrângerii, fiind singura din campionat care are 0 în dreptul în dreptul ei. Şansele să se impună şi de această dată sunt foarte mari, diferenţa de valoare este clar în favoarea madrilenilor.

8 meciuri pentru Biletul BOMBĂ de cotă 500

  • Am ales opt meciuri pentru weekend-ul 18-20 octombrie, toate combinate pe un bilet Bombă de cotă 500: Hermannstadt – Voluntari, sibienii câştigă, Dinamo – Gaz Metan, peste 2,5 goluri, Mallorca – Real Madrid, madrilenii conduc la pauză şi câştigă meciul, RB Leipzig – Wolfsburg, ambele marchează şi 3-5 goluri, Crystal Palace – Manchester City, peste 3,5 goluri, Sepsi – Astra, X final, Manchester – Liverpool, 2 solist, Sampdoria – Roma, a doua repriză se termină la egalitate.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii