Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ din Liga Campionilor: cota 105 din trei meciuri!

psg
psg

Bilet BOMBĂ din Liga Campionilor: cota 616.37 din 3 meciuri! Meciurile din această competiție mereu sunt spectaculoase, așa că încercăm un bilet bombă. Este un bilet foarte curajos, așa că recomandăm să pariați cu atenție, pentru că avem doar cote foarte mari și nu sunt foarte sigure.

 

Cota BOMBA la Steaua Roșie – Tottenham: 4.00

  • Unul dintre meciurile la care ne așteptăm la o surpriză în această seară este cel dintre Steaua Roșie și Tottenham.
  • În tur, Tottenham s-a impus cu un incredibil 5-0 pe teren propriu în fața sârbilor, însă acum meciul se joacă în infernul din Seria.
  • Ne așteptăm la un egal, așa că Steaua Roșie – Tottenham X, la cota 4.00, este unul dintre principalele pronosticuri de pe biletul bombă de miercuri din Liga Campionilor.

3 meciuri pentru Biletul BOMBĂ de astăzi!

  • Un alt meci care nu trebuie să lipsească de pe biletul cu bombe din Liga Campionilor de miercuri este cel dintre Dinamo Zagreb și Șahtior, unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale zilei. Ne așteptăm să vedem o luptă strânsă între cele două formații, așa că pronosticul nostru pentru acest duel este X, la cota 3.50.
  • Cea mai mare surpriză a zilei o așteptăm la PSG – Club Brugge, unde, la fel ca ieri la FC Barcelona – Slavia, ne așteptăm la o surpriză. Nu suntem foarte încrezători, dar dacă alegem câteva bombe, simțim ceva probleme și la PSG.

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare