Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ din Liga Campionilor. Cota 350 din 5 meciuri!

Manchester City

Bilet BOMBĂ din Liga Campionilor. Cota 350 din 5 meciuri! Am ales câteva pronosticuri foarte curajoase, care pot aduce foarte mult profit!  Chiar dacă avem parte de câteva dueluri foarte dezechilibrate, tot am găsit câteva cote incredibile.

 

Bilet BOMBĂ din Liga Campionilor

  • Începem biletul bombă cu un meci care ne-a atras atenția de la început. Este vorba despre Galatasaray – Real Madrid, care le prinde pe ambele echipe în afara pozițiilor fruntașe, fiecare având câte un punct după două meciuri.
  • Turcii au pierdut cu PSG și au făcut egal cu belgienii de la Club Brugge, același traseu avându-l și Real Madrid. Acum, ambele se bat pentru puncte, însă la cum arată echipele, riscăm pe un X care va dinamita calculele calificării.

5 meciuri pentru Biletul BOMBĂ de astăzi!

  • Chiar dacă nu este o bombă, avem pe acest bilet și duelul dintre Club Brugge și PSG. Belgienii au două puncte, după egaluri cu Real și Galatasaray, în timp ce parizienii au șase puncte.
  • Una dintre cele mai mari cote ale zilei o avem de la duelul dintre Tottenham și Steaua Roșie. Aici am jucat victorie dublă gazde și 4+, mai exact că Tottenham va câștiga ambele reprize și vom avea cel puțin patru goluri în meci.
  • Tot o victorie dublă am jucat și la duelul dintre Olympiakos și Bayern Munchen, însă am mers doar pe acest pronostic, fără un număr mare de goluri marcate.
  • Închidem cu cea mai mare cotă de pe bilet, venită la duelul dintre Manchester City și Atalanta, unde cetățenii ne așteptăm să facă spectacol și am jucat 6+ la cota 4.65!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii