Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ din Liga Campionilor: cota 616.37 din 3 meciuri!

Salah în duel pentru minge, meci cu Napoli

Bilet BOMBĂ din Liga Campionilor: cota 616.37 din 3 meciuri! Meciurile din această competiție mereu sunt spectaculoase, așa că încercăm un bilet bombă. Este un bilet foarte curajos, așa că recomandăm să pariați cu atenție, pentru că avem doar cote foarte mari și nu sunt foarte sigure.

 

Cota BOMBA la Liverpool – Genk: 28.10

  • Meciul la care încercăm o cotă imensă este Liverpool – Genk, unde sperăm să îl vedem și pe Ianis Hagi titular, însă șansele sunt destul de mici.
  • Cormoranii s-au impus în tur cu 4-1, probabil și acum se vor impune, însă având în vedere că în ultima vreme au revenit pe final de meci, încercăm un pariu curajos: Genk să conducă la pauză și Liverpool să întoarcă pe final, cum a făcut-o cu Tottenham, Arsenal sau Aston Villa.

3 meciuri pentru Biletul BOMBĂ de astăzi!

  • Dortmund – Inter este un alt duel la care mergem pe o cotă bombă, tot pe principiul pauză/final. Aici, ne așteptăm ca Inter să se apere la început și să avem parte de o primă repriză echilibrată, însă în partea a doua Dortmund să se distanțeze și să câștige.
  • Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest duel este X pauză / 1 final, la cote tentante, 5.35.
  • Închidem biletul bombă cu partida dintre Napoli și Salzburg, unde ne așteptăm la o surpriză plăcută din partea austriecilor, așa că pronosticul nostru este pe un egal, la o cotă bună, 4.10.

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare