Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ din preliminariile EURO 2020: cota 342 din 4 meciuri!

Bilet BOMBĂ din preliminariile EURO 2020: cota 342 din 4 meciuri! Acest bilet este unul curajos, în care am pus pronosticuri doar pe X. Recomandăm să jucați o miză mică, pentru că este genul de bilet pe care îl încerci doar de distrație.

 

Cota BOMBA la Croația – Slovacia: 4.30

  • Croația – Slovacia este un meci cu o miză imensă, calificarea la EURO 2020, mai ales că ambele naționale au șanse reale de calificare la turneul final de anul viitor.
  • Croația este pe primul loc în grupă, cu 14 puncte, în timp ce Slovacia este pe locul trei, cu 10 puncte, la două în spatele Ungariei.
  • Ne așteptăm să vedem un meci foarte echilibrat, care la final va arăta egalitate, între ambele naționale care joacă un fotbal strâns.

4 meciuri pentru Biletul BOMBĂ de astăzi!

  • Un alt duel la care ne așteptăm să vedem un egal este Ajerbaidjan – Țara Galilor, unde ne așteptăm la o mare surpriză, mai exact că gazdele vor reuși să scoată un rezultat de egalitate pe teren propriu.
  • Tot X am ales și pentru meciul Israel – Polonia, mai ales că oaspeții sunt deja calificați la turneul final. Din acest motiv, suntem de părere că această cotă de 3.35 la acest duel nu trebuie să lipsească de pe biletele de joc ale curajoilor.
  • Ultimul meci la care am luat X pe bilet este cel dintre Austra și Macedonia de Nord, unde avem o cotă imensă, 5.80, gazdele fiind favorite clare la victorie.

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare