Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ pentru azi, 20 noiembrie 2019: cotă mare din două meciuri

Bilet bombă pentru azi, 20 noiembrie 2019, este compus exclusiv din cele două partide care se dispută în Liga 2. Două pronosticuri pauză – final la Rapid – UTA şi Turris Turnu Măgurele – Petrolul Ploieşti ne oferă o cotă totală de 29,80.

 

Cota bombă din Liga 2

  • Rapid – UTA e primul meci de pe biletul bombă pentru azi, 20 noiembrie 2019, un duel ce se anunţă extrem de echilibrat. Giuleştenii au două victorii la scor în ultimele două runde, 5-1 cu Mioveni şi 4-0 cu Pandurii, şi au reintrat în cărţi pentru promovarea în Liga 1. Se află la trei puncte de locul doi, cu un meci mai puţin disputat.
  • UTA e principala favorită la promovare după modul în care s-a prezentat de la începutul sezonului şi până acum. Are probabil cel mai frumos fotbal din liga secundă şi asta se vede în clasament, acolo unde e lider deşi are un meci mai puţin. Arădenii au o victorie şi un egal în precedentele două runde. Mizăm pe un X la pauză şi un X la final.

Două meciuri pentru biletul bombă de azi, 20 noiembrie 2019

  • Ultimul meci de pe biletul bombă de azi, 20 noiembrie 2019, este celălalt meci din Liga 2, Turris Turnu Măgurele – Petrolul Ploieşti. Gazdele nu trec prin cea mai bună perioadă, s-au stind după începutul bun de sezon şi au pierdut primul loc în clasament. Sunt la patru puncte în spatele liderului UTA, după ce în ultima etapă au remizat cu U Cluj pe teren propriu. În schimb, oaspeţii sunt din ce în ce mai bine, au revenit în lupta pentru promovare şi cu siguranţă vor face tot ce e posibil să câştige acest duel. Pariem pe un X pauză – 2 final
Bilet BOMBĂ pentru azi, 20 noiembrie 2019

Bilet BOMBĂ pentru azi, 20 noiembrie 2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare