Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ pentru azi, 27 noiembrie 2019. Te răsfățăm cu două ponturi tari din Champions League

Bilet bombă pentru azi, 27 noiembrie 2019, este compus din două ponturi pariuri din Champions League. Am ales două pronosticuri pauză – final la Liverpool – Napoli și Barcelona – Dortmund. Cota totală este de 35,32.

 

Cota bombă din Champions League

  • Liverpool este liderul Grupei E și este ca și calificată în primăvara Champions League. Are un punct peste locul doi, cinci peste locul trei și este aproape imposibil să rateze optimile. Singura necunoscută este poziție de pe care va merge mai departe.
  • Napoli vine pe Anfield Road într-o perioadă extrem de grea. Are șase meciuri fără victorie, în toate competițiile, și e obligată să câștige în această seară. Altfel scandalul din jurul echipei va căpăta proporții uriașe. Mizăm pe faptul că perioada neagră va continua și după acest meci, pronosticul nostru este X pauză / 1 final.

Două meciuri pentru biletul bombă de azi, 27 noiembrie 2019

  • Ultimul meci de pe biletul bombă de azi, 27 noiembrie 2019, din Champions League este duelul dintre Barcelona și Dortmund. Gazdele se află pe primul loc, cu opt puncte strânse în patru runde. Se află la un singur punct distanță de adversara pe care o întâlnește în această seară și la patru de locul trei, ocupat de Inter. Sunt obligate să câștige pentru a nu mai avea niciun fel de emoții pentru optimi. Așa cum sunt obligați și oaspeții. În tur, confruntarea s-a terminat fără gol pe tabela de marcaj. Ceea ce credem că se va întâmpla și de această dată.
Bilet BOMBĂ pentru azi, 27 noiembrie 2019

Bilet BOMBĂ pentru azi, 27 noiembrie 2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare